Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Páromat/vőlegényemet apró...

Páromat/vőlegényemet apró hazugságokon kapom! Lassan ott tartok hogy nem hiszek neki, és azt is megkérdőjelezem hogy vele kössem össze az életem és mi kettőnknek legyen gyermeke? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sírás kerülget! Párom olyan extra hülye hazugságokat talál ki és bukik le hogy el sem hiszem hogy ezt a férfit én szeretem.

4 napja le bukott azon hogy dohányzik, végül bevallotta hogy igen néha el szív egyet! Ez nem gáz hogy néha elszív egyet de az hogy első percben úgy tagadta mint egy 13 éves na az gáz.

Ma viszont ismét lebukott egy dologban, elég gáz és necces történet véleményem szerint.

Párom smucig, alig van ruhája, 5-6 póló. Ugye én mosok és kapott tőlem egy nike zöld pólót amit nagyon imádott, viszont nem láttam már rajta mostanság nem is mostam ki. Elmondta hogy elcserélte egy közös ismerősünkkel.

Kap érte másikat, azt mondta. Igen ám de ez 3 hete volt. Már többször kérdeztem tőle hogy megkapta-e mivel alig van felsője stb és mondta majd megkérdezi, majd oda adja csak piszkos volt és akkor nem akarta de hétfőn hozza stb. Tegnap kértem tőle hogy szóljon a fiúnak vagy adja azt vissza amit tőlem kapott! (eleve rosszul esett hogy azt cserélgette el)

Na ma sem hallottam a pólóról, ismét az volt hogy majd holnap rákérdezz!

A fiú a közös ismerős nagyon aranyos de már nálam nagyon ellőtte a dolgot és minden volt csak jó nem.

Na erre dühömben ráírtam a fiúra: elfelejtettem kérdezni a csere pólót, mikor lesz meg, nagy szemmel kérdi milyen póló milyen póló, magyarázom, erre mondja neki, már oda adtam a fekete adidast azt mondtad jó lesz az.... na ekkor borult a bili, hát miért nem mondta hogy oda adta a pólót...

Értitek ezt a logikát?? Gyerekesnek gondoljátok de ez szerintem nagyon komoly dolog, ráadásul a szerelme vagyok, velem akarja leélni az életét akkor miért hazudik??!!!

(Ráadásul már azt is hiszem hogy másban is hazudik, például volt egy fura e-mail a facebookon amikor beakartam lépni, és az a páromhoz kapcsolódik 100%ig biztos vagyok, de azt is tagadta.)

2014. jún. 10. 21:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
40%

"Nem szabadna azon múlnia az igazmondásnak, hogy milyen reakciót remélünk! Nem szabad "a békesség kedvéért" hazudni!"

Ja, ez mind szep es jo. Csak kar, hogy a praktikus eletben ez nem igy mukodik. Nem varom el, hogy megertsd a mi ferfiagyunk mukodeset, de ha egy kis hazugsaggal megelozhetek egy tobb oras vitat, hat legyen!

Masik meg az, hogy engem pl. roppant idegesitene, ha a felesegem folyton aprosagokrol faggatna, ahogy a kedves Kerdezo teszi a volegenyevel. Nem a kutyaja, se nem a szolgaja, hogy mindig mindenrol beszamoljon. Ertem en, hogy nem illik hazudni, de hidd el a ferfinak meg volt az oka a fullentesre amikor nem vallotta be a cigizest, mivel tudta milyen reakciora szamithat. Azt akarta elkerulni.

Persze konnyebb a ferfi felett itelkezni, hogy hazudozik, de hallani kene az o allaspontjat is, hogy miert teszi.

Nem all szandekomban sem a ferfi, sem a no partjan allni. Viszont fel kell ismerni, hogy a vallatasok, amiket a no vegez a volegenyen, nem normalisak es csak olaj a tuzre. Elobb-utobb sajnos menekulni fog tole es tudjuk ki lesz a hibas: perszehogy a ferfi :).

2014. jún. 11. 00:34
 22/32 anonim ***** válasza:

Teljesen egyet értek 21-essel, abban, hogy gáz kifogásokat keresni hazugságra, a hazugság az hazugság marad.

22: Hagyjuk már ezt a férfi agy, női agy dolgot. Sok esetben inkább kultúrához köthető hogy milyen pasi hogy viselkedik, persze ez nem az egyetlen szempont.

Az én párom (férfi, nem magyar) az első olyan párom aki kimondottan érdeklődik a napom minden részlete iránt és kissé könnyen lesz féltékeny, és én készségesen válaszolok mindennel kapcsolatban, ahogy ő is nekem. Tehát inkább arról lehet szó hogy a kérdező nem illik össze a párjával.

Kérdező: a párod védelmében legyen mondva, hogy nem hiszem hogy azért csinálja mert meg akarna bántani vagy ilyesmi.

Egyszerűen csak ilyen típusú ember, lehet hogy kissé pipogya vagy valamitől tart tudat alatt és ezért kezeli így a dolgokat. Ez az ő személyiségéből fakad és nem azért csinálja mert "ártani" akarna.

Értelek, hogy idegesít ez téged, de sztem te döntsd el hogy téged ez mennyire zavar, tényleg úgy gondolod hogy hosszú távon működhet ha máris kiakaszt?

Ha úgy döntesz hogy tényleg adsz ennek esélyt akkor lehetne az hogy pl azt csinálod hogy egy ideig visszaveszel és semmiért sem szólsz neki, hanem próbálod megérteni miért ilyen. Még az is lehet sok esetben hogy pl a pasi annyira nem összeszedett hogy nem melékszik pár dologra, ezért mond valamit, de azt nem hazugságnak szánja. De szerintem a bizalom dolog egyikőtök részéről sincs "rendben". A te részedről sincs rendben egyértelműen, mert meg sem próbálod megérteni, csak gyanakszol és kis hibákra is kiakadsz, és ez nem baj, mert eleve azért vonzottál be egy ilyen pasit mivel a bizalom kérdés nálad sincs rendben. Tehát az is lehet hogy tanultok egymástól és egy idő után szétmentek majd és egy boldogabb kapcsolatban fogtok kiteljesedni több tapasztalattal.

2014. jún. 11. 01:41
 23/32 anonim ***** válasza:

23/23 Időpont ma 01:41 vagyok megint.

"stb azt mondja megfeledkezett hogy meg kapta a pólót! Oltári vicc az egész!"

Azt mondod azt írta megfeledkezett róla és én is pont erről írtam még mielőtt olvastam volna ezt a kommented, mert tényleg lehet hogy simán elfelejtette, miért ne fordulhatna elő?

Ráadásul te már egyből megcsalásra is gondolsz. A bizalmatlanságod és az ilyen "rémképzelgéseid" tényleg be fogják vonzani azt, ha nem érted meg magadat, hogy miért vagy ilyen bizalmatlan... És persze értem hogy a párod is hibás de egyikőtök sem kezeli megfelelően a helyzetet.

Vagy az is lehet hogy amiatt van mert nem ismeritek egymást? Próbálj vele beszélni őszintén beszélni minél többször, pl arról hogy hogyan látja a férfi-női kapcsolatokat és hogy mit vár el és semmiképp se vita legyen csak néha kérdezd erről ha úgy adódik. Ha nem tudsz benne bízni azok után sem akkor az nem valami jó....

2014. jún. 11. 01:50
 24/32 anonim ***** válasza:

Jah és még egy megjegyzés:

"Néha elszív egy cigit, istenem! Bevallja még együtt vehetünk egy dobozzal hogy ne azt a büdös töltött cigit szívja amit az apjától kér"

Attól még hogy néha elszív az apjával egy-egy cigit attól még nem dohányos. Ha ritkán szívja akkor minek mondja azt neked hogy dohányzik? Lehet hogy nem tartotta fontosnak mondani mert ritkán fordul elő és mert semmi különös nincs ebben.. És amúgy pár szál az tényleg nem számít dohányzásnak.

Ha tényleg tagadta az egészet először, mármint ha azt mondta hogy egy szálat sem szív soha de soha akkor azon én is kiakadnék. De ha csak szimplán megjegyezte hogy nem dohányzik meg nem szív cigit akkor az ok, mivel azért mondta ezt mert annyira ritkán dohányzik, hogy ez neki tényleg nem számít dohányzásnak. Tehát egyáltalán nem hazugságnak szánta.

Lehet hogy egy kicsit jobban meg kellene tanulnod kezelni ezeket a dolgokat vagy a nőiességeddel többet foglalkoznod, mert amíg magaddal nem vagy rendben addig a legcukibb pasi sem fog tudni boldoggá tenni.

2014. jún. 11. 02:03
 25/32 anonim ***** válasza:

Jaj, elfelejtette, most mit rinyálsz?

Valószínűleg az ő gondolatai nem forognak egész álló nap a póló körül, mert van ennél fontosabb dolga is!

De ha ezt szereznéd hallani, tessék:

Biztosan megcsal! Otthagyta a nőjénél a pólóját, a haverja meg falazott neki, mikor írtál!

Szex után meg el szokott szívni egy szál cigit néha!

2014. jún. 11. 04:53
 26/32 anonim ***** válasza:

22: "ha egy kis hazugsaggal megelozhetek egy tobb oras vitat, hat legyen!"

Csakhogy nem előzöd meg vele.

A konfliktust megoldani kell. Ha elkerülöd, az csak növeli a konfliktust, hergeli a partneredet, az olaj a tűzre.

Aki az igazat akarja tudni, az ettől a viselkedéstől nemhogy békén nem fog hagyni, hanem a fejedet fogja venni.

Én most viszem büntetőbíróságra azt az ügyet, amit a kapcsolatunk elején egy kis igazmondással el tudott volna rendezni az exem.

De mivel többszörös hazugsággal bújt ki alóla, már több bűncselekményi tételt megvalósított, úgyhogy rábízom az ügyészségre a dolgot innentől, próbálja csak meg most helyettem őket elkerülni.

2014. jún. 11. 05:25
 27/32 Bence_ ***** válasza:
Felnőtt ember őszinte a párjával hiszen így tudják megbeszélni a dolgokat. Akármilyen is a kérdező attól nem kell neki hazudni. Ha párjának ez nem tetszik akkor ne éljen vele. De hazudozni? Avval csak elrontja mind kettőjük életét.
2014. jún. 11. 07:20
 28/32 anonim ***** válasza:

Kérdező én már régen elmenekültem volna mellőled. Ha az itt kommentelőkre hallgatsz, akkor te is olyan leszel, mint ők.

Tudod rossz ám egyedül élni, még ha tagadják is.

2014. jún. 11. 08:12
 29/32 A kérdező kommentje:

Felnőttek vagyunk ő is és én sem is. Nem kötelező ám velem lenni ha kibírhatatlan vagyok el lehet tőlem távozni. Sajnálom azt hogy lét eleme a hazugság! Mindenre jó vagyok csak éppen arra nem hogy kommunikáljon velem.

Amint írtam nem érdekel a bagózàsa csak azért írtam le mert nek a pólós ügy az első!

Nem vagyunk sem öregek sem fiatalok lassan gyermeket szeretnék de normális férfitől ő pedig korántsem az hisz piszlicsáré ügyeket hazudik.

Vissza térve a pólóra.....mit felejtett el? Azt hogy oda adta amikor éppen azt vártam hogy adja már oda mert az jâr és mondjuk 4 naponta megkerdeztem és másra haragudtam.

Másik gondolatom hogy amit mástól el várunk ahogyan ő tőlem akkor neki is így kellene tennie!

2014. jún. 11. 10:24
 30/32 anonim ***** válasza:

mindketten éretlenek és gyerekesek vagytok. tényleg ne házasodjatok össze gyereket meg végképp ne akarjatok csak ha majd ha felnőttek lesztek

!

2014. jún. 11. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!