Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Páromat/vőlegényemet apró...

Páromat/vőlegényemet apró hazugságokon kapom! Lassan ott tartok hogy nem hiszek neki, és azt is megkérdőjelezem hogy vele kössem össze az életem és mi kettőnknek legyen gyermeke? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sírás kerülget! Párom olyan extra hülye hazugságokat talál ki és bukik le hogy el sem hiszem hogy ezt a férfit én szeretem.

4 napja le bukott azon hogy dohányzik, végül bevallotta hogy igen néha el szív egyet! Ez nem gáz hogy néha elszív egyet de az hogy első percben úgy tagadta mint egy 13 éves na az gáz.

Ma viszont ismét lebukott egy dologban, elég gáz és necces történet véleményem szerint.

Párom smucig, alig van ruhája, 5-6 póló. Ugye én mosok és kapott tőlem egy nike zöld pólót amit nagyon imádott, viszont nem láttam már rajta mostanság nem is mostam ki. Elmondta hogy elcserélte egy közös ismerősünkkel.

Kap érte másikat, azt mondta. Igen ám de ez 3 hete volt. Már többször kérdeztem tőle hogy megkapta-e mivel alig van felsője stb és mondta majd megkérdezi, majd oda adja csak piszkos volt és akkor nem akarta de hétfőn hozza stb. Tegnap kértem tőle hogy szóljon a fiúnak vagy adja azt vissza amit tőlem kapott! (eleve rosszul esett hogy azt cserélgette el)

Na ma sem hallottam a pólóról, ismét az volt hogy majd holnap rákérdezz!

A fiú a közös ismerős nagyon aranyos de már nálam nagyon ellőtte a dolgot és minden volt csak jó nem.

Na erre dühömben ráírtam a fiúra: elfelejtettem kérdezni a csere pólót, mikor lesz meg, nagy szemmel kérdi milyen póló milyen póló, magyarázom, erre mondja neki, már oda adtam a fekete adidast azt mondtad jó lesz az.... na ekkor borult a bili, hát miért nem mondta hogy oda adta a pólót...

Értitek ezt a logikát?? Gyerekesnek gondoljátok de ez szerintem nagyon komoly dolog, ráadásul a szerelme vagyok, velem akarja leélni az életét akkor miért hazudik??!!!

(Ráadásul már azt is hiszem hogy másban is hazudik, például volt egy fura e-mail a facebookon amikor beakartam lépni, és az a páromhoz kapcsolódik 100%ig biztos vagyok, de azt is tagadta.)

2014. jún. 10. 21:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
42%
Szokd meg, a pasik ilyenek. Hagyd rá és ne faggasd, akkor kevesebb lesz a gondod. Kb. 90%-uk ilyen, kerülik a veszekedős helyzeteket, ezért inkább hazudnak, az könnyebb nekik. Hidd el, a nők mindig beleírják a társkereső hirdetésekbe, hogy "fontos az őszinteség", még a 60 évesek is, és tudod miért? Azért mert mindig azt tapasztalják, amit te. A pasik nem írnak ilyet a hirdetésekbe érdekes módon.
2014. jún. 10. 21:35
 12/32 anonim ***** válasza:
86%

A kérdezö helyében én is elgondolkodnék. Ezek olyan dolgok, hogy egyszerübb megmondani az igazat. Egy ilyen póló témát minek ennyire túlbonyolítani?

Gáz a pasi.

2014. jún. 10. 21:37
 13/32 A kérdező kommentje:

Nem tudom mióta hazudik!

Gondolom nem ezek az első hazugságok! Csak azokkal nem bukik le!

Néha elszív egy cigit, istenem! Bevallja még együtt vehetünk egy dobozzal hogy ne azt a büdös töltött cigit szívja amit az apjától kér.Másik esetben is ha mondja hogy kapott érte másik pólót nincs ez, egyébként azt kihagytam hogy ma ugye megkérdeztem hogy megvan-e a póló, közölte nincs majd holnap, én meg ma este ráírtam a srácra, és aztán mondtam a páromnak aki közölte bent van a munkahelyen, kérdeztem miért hazudott ebben és hagyta hogy a havert "szidjam" stb azt mondja megfeledkezett hogy meg kapta a pólót! Oltári vicc az egész!

14/32 anonim ***** válasza:
75%
A 8-as megírta az igazat. Felnőtt őszinte férfi nagyon ritka! Inkább az is csak annak tűnik!
 15/32 anonim ***** válasza:
53%

#11-es

Engem aztan Te altalanosits, ha megkerhetlek, jo?

F/30

2014. jún. 10. 21:38
 16/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Egyébként nagyon elgondolkodtató a párom!

Ha ilyen apró dolgokat elhazudik hogy is várhatnám el azt tőle hogy gerince legyen elmondani ha teszem fel megcsal(t)?? Gondolom nagyobb dolgokat még inkább elhazudna!

2014. jún. 10. 21:39
 17/32 anonim ***** válasza:
13%
Jah, kedves Kerdezo. Sot, maglyara Vele!
2014. jún. 10. 21:40
 18/32 anonim ***** válasza:
24%
Lassan osszeall a kep Rolad is kedves Kerdezo. Uram bocsa' de en is hauzdnek melletted.
2014. jún. 10. 21:44
 19/32 anonim ***** válasza:
Ezekre nincs magyarázat, legfeljebb az ő fejében tehetsz róluk, de lebeszélni ezekről valószínű soha nem fogod tudni.
2014. jún. 10. 22:17
 20/32 anonim ***** válasza:
98%

8: Nem szabadna azon múlnia az igazmondásnak, hogy milyen reakciót remélünk! Nem szabad "a békesség kedvéért" hazudni!

Semmilyen szín alatt nem szabad hazudni!

Nem simulékony társat akarunk, hanem becsületeset!

Aki képes "a békesség kedvéért" hazudni olyannak, aki fontos kéne legyen neki, ráadásul olyanban, ami napnál is világosabban fontos az illetőnek, az nem jó társ! Az nem felnőtt! Az nem tisztességes!

2014. jún. 11. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!