Akárhogyan próbálom nem tudom megszeretni a nevelőapámat. Mit tehetnék? 19/L
Soha nem tudtam megszeretni, még attól a gondolattól is rosszul vagyok, hogy egy szobában legyek vele :(
Kb 13 éves lehettem, amikor anyukámmal "összejöttek" és anya mindig elcipelt minket húgommal a hozzá, volt olyan, hogy egy egész hétig ott kellett lennünk, anya miatt. És egy szobában kellett aludni velük, ahol minden éjszaka ő és anya.. Mindent hallottunk testvéremmel, de ők azt hitték h "halkak" voltak. Éjszakákat sírtam végig.
Egy éve költözött hozzánk, de azóta utálok beszélgetni vele, kerülöm, nem szólok hozzá, de még ránézni is utálok :(
Ha itthon van, van olyan, hogy egész nap meg sem szólalok, annyira rossz :'(
Nem neked kell szeretned. Ha úgy döntöttél, márpedig utálod és kész, akkor ne is szenvedj ilyen látványosan miatta.
Majd ha bemutatod a pasidat anyukádnak, és ő közli veled, hogy még ránézni is utál, jusson eszedbe ez a kérdésed.
"Én igy kivülàllóként úgy làtom,hogy itt anyudnak kellene ezt a dolgot észre venni! Te szó szerint szenvedel,míg õ jólérzi magàt! És nem a gyerekét részesìti elõnybe,hanem a sajàt életét!"
Nos, ha 6 ev utan koltozik hozza a pasi, akkor eppenhogy figyelembe vette a gyereket. Sajnos sok felnott azt hiszi, a gyerek mellett siman lehet szexelni, ez valoban hiba. Te viszont mar felnott vagy, hamarosan -remelhetoleg- a sajat labadra allsz, alkoltozol. Miert ne gondolhatna magara is?
Nem kell megszeretned.
Húgodnak mi a véleménye róla?
Te 19 éves vagy és leléphetsz, de ő lehet hogy nem, ha még nincs 18.
Azért az durva, hogy kénytelenek voltatok végighallgatni az ő közösüléseiket. Ez azért némi perverzitást feltételez anyukátok oldaláról...
Megértelek, hogy nem tudod megszeretni. Nem tudsz barátokkal elköltözni?
De miért nem mondod anyádnak ,hogy anya kicsit vegyed magad takarékra (nem így). Egy szobában aludni ők meg...
Kritikán aluli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!