Szerintetek mit tegyek ha anyám megcsalja a nevelőapámat?
Figyelt kérdés
Szüleim elváltak, anyámmal élek a nevelőapáméknál lakunk, mivel a házunkat elvitte a bank ... :/ Persze el is mehetnék anyámtól apámhoz, de apám egy alkoholista.2012. márc. 3. 16:57
1/4 anonim válasza:
Mondd meg, hogy ne csinálja vagy diszkrétebben legalább, mert már neked is feltűnt és nem lesz jó vége.
2/4 anonim válasza:
szia!
semmit ne csinalj.
ilyen minden második családban elöfordul,csak nem tudnak egymasról..ez a szülök dolga.
3/4 anonim válasza:
Sajnos azt tudnám neked mondani, hogy beszélj az anyukáddal az érzéseidről. Ha jó barátságban vagytok megérti, hogy Te így nem érzed magad biztonságban. Neked nem jó ilyet látni.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, de nem akarok szólni anyámnak. De amúgy Ő tudja hogy én tudom ezt az egészet ... és hogy mondjam még nem beszéltem neki erről a dologról ... és hát nem tudom ... :/
2012. márc. 14. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!