Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám miért ilyen kétszínű?...

Anyám miért ilyen kétszínű? Hihetetlen.

Figyelt kérdés

Tegnap jöttem haza a barátomtól,és már akkor piszkált, minden ok nélkül. Beteg lettem és azt hallottam hogy egy utolsó cafka vagyok, utál, biztos lógok, amikor meg egyedül van velem akkor én vagyok a jókislány, így szeret úgy szeret. -.-" Mi az oka?:O

17L

2012. febr. 27. 08:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tetszik neki, hogy nem vele vagy, hanem a barátoddal!
2012. febr. 27. 10:35
 2/2 anonim válasza:

Próbálj meg leülni vele megbeszélni a dolgokat. Szerintem (bár ezt nem fejtetted ki, hogy milyen a családi háttér) aggódik érted, és sokat van egyedül, és emiatt is hiányolja a társaságod.

Szerintem a család az egyik legfontosabb, kompromisszumokat kell kötni. Igyekezz vele is minél több időt tölteni, de ugyanakkor neki is meg kell értenie, hogy te most az ismerkedős korszakban vagy, és szeretnél eljárni többet otthonról.

Sok sikert! :)

2012. febr. 27. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!