Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy ilyen kétszínű...

Hogy lehet egy ilyen kétszínű ribit "lebuktatni", hogy mik a szándékai?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akinek van egy legjobb barátnője.De az a csaj teljesen rossz hatással van rá..megutáltatja vele az összes igazi barátját. (Engem még nem, de az is csak idő kérdése) Folyton kavar, ellenünk akarja fordítani. elég hosszú sztori, meg bonyolult is de úgy táncol ahogy a csaj fütyül..nagyon gáz már..senkire nem hallgat csak arra a lányra. Mit csináljak hogy ne ő legyen a mindene?? hogy ne csak neki higyjen hanem gondolkozzon el azon amit én/mi mondunk??
2011. aug. 14. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyiltan mond meg a szemébe.
2011. aug. 14. 22:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem a barátnőd.
2011. aug. 14. 22:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjátok békén. Tényleg, ne foglalkozzatok vele, majd leesik neki is.
2011. aug. 14. 22:23
 4/11 A kérdező kommentje:

1. már megmondtam, és semmit nem értem el vele.

2. a barátnőm nagyon is a másik csaj az akit nem mondnaék annak..

3. ha hagyom és nem törődöm vele akkor azt hiszi h nem számíthat rám/ránk és mégjobban fut ahhoz a csajhoz.. ha ilyen egyszerű lenne akkor már én is kitaláltam volna valamit. :D

2011. aug. 14. 22:25
 5/11 anonim ***** válasza:

én azt mondom, hogy a saját szemével kell látni a dolgot

beszélj azzal a lánnyal akit le akarsz buktatni kettesben és okosan tereld arra a szót, amit csinál és vedd fel egy hangrögzítővel, hátha beválik, de figyelmeztetlek egyáltalán nem biztos hogy beválik és utána lehet rosszabb lesz

2011. aug. 14. 22:29
 6/11 A kérdező kommentje:
4. válaszoló. Ez tényleg jó ötlet én is gondoltam már ilyesmire, de a másik barátnőm hasonlóan szívta meg. próbált jóba lenni vele ő meg hátba szúrta.. de lehet hogy ezt kipróbálom:)) köszi
2011. aug. 14. 22:31
 7/11 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok

arra szeretnélek figyelmeztetni, hogy vigyázz mert veszélyes dolog

nagyon rossz vége is lehet

és szerintem annak a csajnak a mindene a hatalom mások felett és szerintem el is lehet telve magával, amit ki is használhatsz

felelősséget nem vállalok, csak azért mondom, mert nekem is volt hasonlóban részem és tudom milyen lehet

de lehet a te eseted más

2011. aug. 14. 22:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi köze van egy rossz személyiségű lánynak a prostitúcióhoz?
2011. aug. 14. 22:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Te féltékeny vagy arra a másik lányra.

2011. aug. 14. 23:06
 10/11 anonim ***** válasza:
(utolsó:retardált vagy)hagyd békén,velem is megesett a dolog úgy hogy 3 man voltunk "haverok" de mind a ketten engem támadtak be,kijöttem a képből és ők ketten mivel nem volt bűnbak úgy összevesztek hogy azóta se beszélnek :D
2011. aug. 14. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!