Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne egy fake csajt lebuktatni?
mi van?2 mondatál többet leírhattál volna
válaszra:
-meccslabdával
kezdj el vele beszélgetni figyeld a stílusát
ha felakarod törni bizonyíték gyanánt pl
a tipikus témái lehetnek a jelszava vagy az a téma ami akkor érdekelte mikor az e-mail-jét csinálta
én voltam hasonló helyzetben.
mennyire ismered a csajt? van valami, amit tudod, hogy nagyon utál, vagy nagyon bír? esetleg több minden. tudsz valamiről pl., ami érdekes tárgy a szobájában?( pl. lávalámpa).
ha jól ismered az igazi csajt, akinek az álarca mögé bújik szerinted a másik, csak csináld azt, hogy kérdezz rá egy dologra, hogy szereted-e ezt, meg azt.
egy dolog nem elég, kérdezd végig az összeset, persze úgy, hogy ne tűnjön faggatásnak.
ha csak egyet eltéveszt, tudni fogod hogy nem ő az és boríthatod a bilit.
Én így csináltam. Tudtam, hogy a csaj imádja a szaunát.Rátereltem a témát a wellnes-izékre, és kérdeztem, szokott-e járni, és mia kedvence. a pezsgőfürdőt írta. Erre írtam, hogy imádom a szaunát. Erre visszaírt, hogy ő utálja, de síelni imád. Azt tudtam, hogy a másik csaj életében nem síelt még.
Így lebukott a kis csíra.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Utolsó: azt tudom hogy szokott az igazi csaj szoliba járni és hogy szereti a focit meg van sok fénykép a szobája falán.
tineye.com
itt ellenőrizd a képeit, hogy netesek e
DE ha gyanút fogtál, akkor biztos fake.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!