Anya kétszínű! Mit tegyek?
több esetben észre vettem, hogy "ellenem" van.
pl volt, hogy nőgyógyászhoz kellett mennem, felfázás, miegyéb problémáim voltak, erre anya mindenkinek kibeszélte, hogy "nemi beteg" vagyok - mamának, meg a barátomnak is!
valamint megengedte, hogy nála netezzem(nekem nincs otthon) és amikor megbeszéljük, hogy átmegyek, ő mondta el kell mennie nem lesz otthon és kikötötte a netet, még a vezetéket is elvitte! akkor minek mondja, hogy netezhetek?
mit tegyek? miért ilyen?
köszi az együttérzést
a felfázást illetően: akkor még együtt laktunk
nyilvános helyen netezek
és mégis kinek mondanám el, ezt a problémám?!
köszi kedves utolsó, én is így gondolom
08:59-nek szól volna igazán a visszakérdezés.
A kapcsolattartást csökkentsd minimálisra. Ne járj hozzá, csak ha hív, de csak minden 3.-4. hívás legyen "alkalmas" neked. Köttes be internetet, vagy akár mobilnetet, amin az apróbb dolgokat el tudod intézni.
Ha felhív korlátozd az információkat: szia, minden oké, persze anyu, igen anyu, most nem történt semmi anyu. óké anyu, vigyázz magadra, szia anyu.
Ennyi.
Velem anyósom csinálja ezt, szóval a módszer kipróbált, bevállt.
Hát, a kérdezőt olyan 20-25 év közöttinek tippelem. Ennyi ideje volt, hogy anyai ösztönök támadjanak benne.
Aki pletykás, kétszínű, máshogy fogja fel, mint ahogy azt egyesek értik.
Pl:
Lány: anya, fáj az, hogy pletykálsz rólam.
Anya: Anya! Pletykás vagy!
Ahogy az anya továbbadja: A lányom szerint pletykás vagyok! Hogy mondhat ilyet, miután sok évig etettem, neveltem, ruháztam?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!