Tényleg ennyire szörnyű dolgot tettem? Most akkor rossz anya vagyok?
Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy a lányom 18 hónapos és bölcsis lett,mert visszahívtak dolgozni.Nem volt más választásom,mert nem keresünk valami sokat.:(Viszont így 60-nal több a fizu.Na most taliztam egy ismerőssek akinek a fia egyidős a lányommal és teljesen el volt képedve,hogy beadtam bölibe!Most annyira rosszul érzem magam.Nem volt választásom hisz itt a lakás hitel amit már alig birunk fizetni.Jelzem neki semmire nincs gondja,mert nem állnak rosszul anyagilag,de engem ez nem érdekel,csak az,hogy nagyon megbántott.Persze nem hagytam magam,de akkor is.....Biztos én is jobban szeretnék itthon lenni a pici életemmel,de nem tehetem meg....Rossz anya vagyok??2012. jan. 25. 10:58
2/29 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezed vagy csak megerősítést vársz? Miért lennél már ezért rossz anya? Mindenki ahhoz mérten rendezi az életét, ahogyan tudja. Ha nektek kellett az a plusz 60 ezer (márpedig a mai világban kinek ne kéne?), akkor mi rossz van abban, ha beadtad a bölcsibe? Majd akkor kezdd el rosszul érezni magad, ha a lányod nem érzi jól magát, nem akar menni. Akkor kezdj el esetleg azon gondolkodni, hogy mi más megoldást kereshetnél.
3/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy rossz anya!
Megfelelőbb életkörülményeket akarsz teremteni gyermekednek.
Közben ő szocializálódik.
Hol itt a probléma? :)
4/29 anonim válasza:
Ha legközelebb szóba kerül a téma vesd fel neki (persze nem komolyan) hogy akkor talán figyeljen a gyerekedre ő amíg te dolgozol hogy egyáltalán meg tudjatok élni. Figyeld meg ezután kerülni fogja a témát.
5/29 anonim válasza:
Két megoldás közül a kisebbik rosszat választottad. Ettől még nem leszel rossz anya. Persze neked is és a gyereknek is jobb lett volna, ha még otthon maradsz, de előbb-utóbb összecsaptak volna a hullámok a fejetek felett, és olyan helyzetbe kerültök, hogy vagy törlesztetek és éheztek, vagy nem éheztek, de az utcára kerültök. Ez egy ilyen világ most. Nem te tehetsz róla.
6/29 anonim válasza:
Minek ilyen pénztelenségre gyereket vállalni?
7/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!Kicsit jobban érzem magam.Rettenetesen hiányzik majd leszakad a szivem.De azt is tudom,hogy eszik,játszik és jól érzi magát!
2012. jan. 25. 11:15
8/29 anonim válasza:
Annnnnyira unom már. Most rossz vagyok? Én vagyok a hibás? Rosszul csináltam?
Nem, nem vagy rossz anya, de miért kell mindenért megerősítést várni?
9/29 anonim válasza:
Dehogy vagy rossz anya! Akkor lennél,ha hagynád,hogy a kicsi rossz anyagi körülmények között nevelkedjen fel. ne foglalkozz az ismerősöddel.
10/29 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os válaszoló!Ha tudnám,hogy elüt a kamion nem mennék az útra!Fogalmunk sem volt,hogy ennyire rossz lesz a világ!De nekünk legalább van kiért élnünk,küzdenünk!!
2012. jan. 25. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!