Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ezt csinánlni...

Miért kell ezt csinánlni velem kismamként?

Figyelt kérdés

Évek óta anyám szarjait nyelem.

eddig is idegesített de most mégjobban. van egy iszákos párja,mindne héten összevesznek,anyám hazacuccol. Mindig fölhív hogy ők mit veszekedtek,mintha én legalábbis tudnék változtatni rajta,sajnáltatja magát pedog jó pár év alatt megmondtam neki,hogy mit keres még ott??

Ma már olyannal jött hogy hívjam fel este 8körül,mert fenyegetőzik a párja hogy megfojtja mert szerinte megcsialta...ilyen hülyeséget!

még ha igaz is lenne sem érdeklene!

2felnőtt emberről beszélünk és engem zargatnak a magánügyükkel,tele a ..... velük.

és mindezt kismamaként kell megéljem,egy kicsit sincsenek tekintettel rám!

2012. jan. 24. 17:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

A dolgon semmit sem változtat, hogy terhes vagy.

A probléma akkor is fennállna, ha nem lennél terhes. Szóval ez irreleváns.

Egyszerűen szakítsd meg a kapcsolatot, vagy mondd meg anyukádnak, hogy oldja meg egyedül a problémáit.

2012. jan. 24. 17:04
 2/14 A kérdező kommentje:

szerinted hányszor tettem meg,szarik rá...már elnézést!

De írtam az elején hogy eddig is idegestett!! csak ugye most kisamma is vagyok,nagyon nem kéne engem zargatni ilyenekkel...

2012. jan. 24. 17:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne vedd fel neki a telefont.
2012. jan. 24. 17:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Na ezaz, ne vedd fel a telefont.
2012. jan. 24. 17:09
 5/14 A kérdező kommentje:
nyílván nem mindig azért hív! Mégis honnan tudjam mikor jön az újabb veszekedős sztorijaival?
2012. jan. 24. 17:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnek igaza van, tényleg semmi köze a dolognak ahhoz hogy kismama vagy. Én is az vagyok, mégsem üvöltök másra hogy ne idegesítsetek. Képmutatás lenne szerintem. Próbáld megbeszélni anyukáddal a gondjaidat nyugodt hangnemben és mond azt el neki őszintén a véleményedet és értesd meg vele, lehet elsőre nem fogja majd fel, de minden alkalommal magyarázd el neki hogy téged ez nem érdekel, hagyjon békén a problémáival.
2012. jan. 24. 17:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

*telefoncsörgés*

-Halló? Szia anya! Mielőtt bármit mondanál, kérlek hogy ha veszekedni akarsz, inkább tedd le. Ha elkezdenél veszekedni, akkor én leteszem. Ha a tanácsom érdekel, hagyd ott a pasit. Szóval miért hívtál?

2012. jan. 24. 17:15
 8/14 anonim ***** válasza:
48%

Falun a kismamák az utolsó napokig kint vannak a földeken, ugyanúgy élik a napjaikat, mint egyébként.

De téged kíméljenek meg, ahh....

Mégis, kit hívjon anyád, ha nem téged?

Remélem majd ő is ugyanígy fog viszonyulni a problámidhoz, meg a hívásaidhoz, ha meglesz a gyerek, és tanács kell, hogy miért sír, mitől lázas, hogyan fürdesd, pelenkázd!

2012. jan. 24. 17:45
 9/14 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves utolsó!

Látom te még az életben nem voltál kismama,veszélyeztetett terhes meg főleg nem!!!

2.baba szóval kétlem hogy bármi ilyennel zaklatnám az anyámat!

Más: ha az ember terhes(gondolom ide csak pasik válaszoltak eddig)kell a nyugalom,mert minden feszültségre kőkemény lesz a hasam,nem akarok koraszülést ha nem gond!

De gondoljatok nyugodtan bele,hogy saját párotok feleségeteket nem-e féltenétek ugyanilyen helyzetben.

Gondoltam megértő,tanácsokkal ellátó emberekkel "találkozom",na persze...

2012. jan. 24. 18:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Terhességtől függetlenül azt tanácsolom, ha hív vedd fel. Ha normális dolog miatt hív, akkor beszéljetek. Ha veszekedés meg hasonló dolgok miatt, akkor tedd le a telefont. Ha ezt eljátszod vele párszor leesik neki. Ha pedig megsértődik, legalább békén hagy.

Jó babázást, kevés idegeskedést.

2012. jan. 24. 18:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!