Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ezt csinánlni...

Miért kell ezt csinánlni velem kismamként?

Figyelt kérdés

Évek óta anyám szarjait nyelem.

eddig is idegesített de most mégjobban. van egy iszákos párja,mindne héten összevesznek,anyám hazacuccol. Mindig fölhív hogy ők mit veszekedtek,mintha én legalábbis tudnék változtatni rajta,sajnáltatja magát pedog jó pár év alatt megmondtam neki,hogy mit keres még ott??

Ma már olyannal jött hogy hívjam fel este 8körül,mert fenyegetőzik a párja hogy megfojtja mert szerinte megcsialta...ilyen hülyeséget!

még ha igaz is lenne sem érdeklene!

2felnőtt emberről beszélünk és engem zargatnak a magánügyükkel,tele a ..... velük.

és mindezt kismamaként kell megéljem,egy kicsit sincsenek tekintettel rám!

2012. jan. 24. 17:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

teljes mértékben megértelek. ne foglalkozz a gúnyolódokkal és a kioktatókkal. bár én még nemvoltam terhes, de már tervben van,így teljes mértékben elképzeltem már, hogy vajon milyen lesz. Anyugalom az nekem is alap lesz. Nem hímes tojásként akarsz élni, én ezt megértem! Átérzem, hogy mi is az amire vágysz.

Eleve elhiszem milyen rossz lehet amikor elmondtad márezerszer anyukádnak, hogy hagyja el az iszákos agresszív párját. de süket fülekre talál...:(

egyetértek egyikhozzászólóval. elég rövid telefonbeszélgetést kell csinálni. amint arra kanyarodik a téma, hogy így szenved meg úgy szenved anyukád, egyszerűen tedd rá atelefont, vagy kezd el neki mesélni hogy milyen szépen fejlődik az unokája, milyen jólérzed magad a terhességben stb stb.

Kitartást csak ezt teheted hogy minimalizálod a vele való kommunikációt egészen addig amig a pasi vele van.

Sok egészéget nektek.:)

2012. jan. 24. 18:33
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
cserélj számot
2012. jan. 24. 18:37
 13/14 anonim ***** válasza:
10%

Ma már olyannal jött hogy hívjam fel este 8körül,mert fenyegetőzik a párja hogy megfojtja mert szerinte megcsialta...ilyen hülyeséget!

És ha valami baja lesz anyudnak, akkor mit csinálsz a lekiismereteddel?!

2012. jan. 24. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:
93%

13-as- Mit csinálna a kérdező a lelkiismeretével? Szerintem a kérdező lelkiismerete a lehető legtisztább. Ő többször is megtette amit ilyenkor megkell. Beszélt az anyjával, hogy hagyja el azt az agresszív embert. Anyuka nem teszi. Valamiért jó neki ez így, hogy már már öldöklik egymást...

Vagy talán a kérdező veszélyeztetett terhesként menjen oda és álljon közéjük? Vagy erőszakkal hozza el onnan az anyját? Azért azt mindenki tudja, hogy ez így ilyen formában kivitelezhetetlen.

Szerintem mindent megtett a kérdező. Ami tőle telt, azt megtette. Innentől fogva lelkiismeret furdalása sem kéne, hogy legyen.

De persze ne temessük még a kérdező anyukáját.

egyébként meg ezek szerint mostantól minden este 8kor telefonáljon a kérdező, hogy anya élsz még? Nem fojtottak még meg? Áhh

Egyébként ha tényleg van még egy lehetőség. Akkor esetleg rendőrségen kéne bejelenteni. Ez csak egy bejelentés lenne, a többi a rendőrség dolga lenne, nem pedig a kérdező dolga!

2012. jan. 25. 08:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!