Utálom a nevelőapámat! Mit tegyek?
Iszonyatosan irritál a jelenléte is. Mindenbe beleköt. Ma bicajt szereltem és egy alkatrészről meg akarta mondani anyámnak hogy miért ilyen persze én mondtam neki hogy az nem úgy van (nem is ért a bicaj szereléshez) erre azt mondja hogy ő jobban tudja stb. A huzat becsapta az ajtóm erre bejött 2 párnát hozzám vágott és azt mondta ne csapjam be én meg vissza szóltam hogy takarodj már ki erre leordított és hagytam a fenébe... Mióta velünk él anyámmal is romlott a kapcsolatunk annyira hogy már el akarok költözni és hagyja is. Hova is költözzek? Apám alkoholista de még mindig jobban érzem ott magam. Nagyszüleimhez nem akarok. Máshova nem tudok!
Mit tegyek ebben a helyzetben? 15/f
(Bocsi a helyesírásért nem vagyok benne profi!)
És ezeket ugyanígy elmesélted anyukádnak, mint most nekünk? Nem igaz, hogy nem érdekli...
Amúgy még meg lehetne próbálni a nevelőapáddal beszélni. (Olyan nincs, hogy nem hallgat meg, legalább próbáld meg!) Pl. "tudom hogy nem vagyok a szíved csücske, az érzés kölcsönös, de próbáljunk meg valahogy megállapodni, ha már együtt kell élnünk. Úgy érzem, mindig csesztetsz, légy szíves állj le ezzel... Amióta beléptél az életünkbe, anyuval eléggé eltávolodtunk egymástól." vagy valami ilyesmit...
Hát ez nagyon szomorú... :( Hogyan lehet egy férfi fontosabb egy anyának a gyerekénél? :(
Azért mondom, hogy akkor a pasinál kéne próbálkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!