Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a nevelőapámat! Mit...

Utálom a nevelőapámat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan irritál a jelenléte is. Mindenbe beleköt. Ma bicajt szereltem és egy alkatrészről meg akarta mondani anyámnak hogy miért ilyen persze én mondtam neki hogy az nem úgy van (nem is ért a bicaj szereléshez) erre azt mondja hogy ő jobban tudja stb. A huzat becsapta az ajtóm erre bejött 2 párnát hozzám vágott és azt mondta ne csapjam be én meg vissza szóltam hogy takarodj már ki erre leordított és hagytam a fenébe... Mióta velünk él anyámmal is romlott a kapcsolatunk annyira hogy már el akarok költözni és hagyja is. Hova is költözzek? Apám alkoholista de még mindig jobban érzem ott magam. Nagyszüleimhez nem akarok. Máshova nem tudok!

Mit tegyek ebben a helyzetben? 15/f

(Bocsi a helyesírásért nem vagyok benne profi!)

2012. júl. 18. 19:30
1 2
 11/11 seesee válasza:
Szia! Próbáld meg megérteni anyukádat is. Lehet, hogy anyagi problémák miatt van szüksége a nevelőapádra, vagy fél esetleg ő is már tőle, esetleg az egyedülléttől fél. Bármilyen nehéz, a legjobb megoldás valóban az, ha megpróbálsz kijönni vele jobban. Kiskorú vagy, nem lehet csak úgy szaladgálni.. apukádhoz sem költözhetsz csak úgy, mert ahhoz újabb bírósági vagy gyámhivatali határozat/végzés szükséges, ez meg hosszas procedúra. Lehet, hogy nem neked vannak a legjobb szüleid a világon, de legalább nevelnek, nem dobtak el, nem bántalmaznak. Tudom,hogy sovány vigasz, de hidd el, hogy sokkal jobb helyzetven vagy rengeteg gyereknél. Alkalmazkodj, és rövidesen megváltoznak a dolgok.
2012. júl. 18. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!