Az gáz, hogy úgy hív a férjem, hogy Cirmos?
Figyelt kérdés
Nekem nem tetszik, de nem merem neki megmondani, mert eljátszom, hogy mennyire tetszik és nevetek. Hogy mondjam el neki?2014. jún. 8. 14:06
11/16 anonim válasza:
Micsoda súlyos,veretes emberi gondok! Igen, gáz. Propán-bután gáz.
13/16 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, miért játszottad meg magad eddig. Innentől kezdve kicsit nehéz lesz... jobb lett volna, ha az elején megmondod neki. Az én párom engem pl. szöszinek hív, de mindig is imádtam :) Viszont ha nem tetszene, egyből megmondanám, hogy legyen szíves abbahagyni, nem hitegetném baromságokkal...
14/16 anonim válasza:
Milyen komoly házasság lehet, ahol ilyet sem mersz őszintén megbeszélni a pároddal. Légy már egyenes! Ha nem tetszik, mondd meg neki! A szóból ért. Ahol ilyen apróságnál megáll az őszinteség, mi van a komolyabb dolgoknál???
15/16 anonim válasza:
Ismerek egy ilyet, aki így hívja a feleségét. Elég gáz.
16/16 anonim válasza:
Szerintem kedvesen mondd meg neki, hogy régebben tetszett, de most már nem annyira, nagyon örülnél, ha megpróbálna xy-nak hívni, vagy ha kitalálna egy új becenevet. Egy szerető férj nem sértődik meg ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!