Az gáz, hogy úgy hív a férjem, hogy Cirmos?
Mond meg neki, hogy drágám, ez nekem nem tetszik. Kérlek, válassz másik becenevet. Ennyi.
Ha ezt nem mered vele lekommunikálni, akkor a nagyobb dolgok megbeszélésével hogy álltok???
nem gáz.
nálunk még a telefonomban is ugy van benne, hogy Cirmi.
Neki én Nyusi vagyok :-)
mindehhez van 60, ill. 54 évünk, idén 35. év házasságunk, 2 gyerekünk, 4 unokánk.
Ebbe semmi gáz nincs. nem kell eljátszani, hogy tetszik, és nem kell nevetni sem rajta.
elgondolkodtam, hogy vajon hány éves lehetsz?
ha nagyon akarod, akkor mondd meg neki, hogy nem vagyok Cirmos, hanem Katalin, Zsuzsanna, MÁria,,.......
oszt nyafoghatsz utána( inkább örülj, hogy ilyen kedveskedő névvel illet.
Nem
Az gáz, hogy neked nem tetszik, és megjátszod magad, szegény pedig kedveskedésből szólít így, főleg, hogy azt hiszi neked is tetszik, és jól esik.
Juuj, pedig ez olyan aranyos. :)
Mi is becézzük egymást a párommal (ő engem Kincs-nek hív, imádom), akkor lepődök meg inkább, ha az igazi nevemet használja. Bár ez utóbbit inkább csak társaságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!