Ismerősöm tudja, hogy kihűlt a házasságunk, megkérdezte az utcán, hogy miért nem élünk nyílt házasságban? Ők is úgy élnek. Megrökönyödtem.
Lényegében gyerekek voltunk, amikor egymásba szerettünk. Első kapcsolat volt mindkettőnknek. Lassan 13 éve vagyunk együtt és már évek óta sem lelkileg, sem testileg nem vagyunk egy hullámhosszon. Kéthavonta hajlandó nagy nehezen lefeküdni velem. Jelenleg gyesen vagyok és munkát keresek, de nagyon nehéz olyan mellett lenni, aki nem szeret engem és akit már én sem szeretek. A kicsi tart össze bennünket és a szokásos: közös ház, stb.
De azért nagyon fura, hogy az utcán ilyet kérdeznek az embertől. Nem tudom mi lenne a jó megoldás. A kicsi miatt nem szívesen válnék, de azért már nagyon vágynék egy szeretetteljes kapcsolatra. Nem szexre, hanem, hogy valaki megsimogassa az arcom, megpusziljon, kedves legyen. Évek óta nincs már részem ebben és kezdek nagyon depressziós lenni és ez a gyereknek sem jó. Nehéz helyzet. És persze tudom, válni kell...de azért ez a mai világban nem olyan könnyű :((
A másik, hogy szerintetek még találhatok igazi társat magamnak? 30L
"ha szólok, hogy ugyan már be kéne vásárolni, akkor kitesz valamennyi pénzt egy dobozba"
Ezert nem valsz el.
ilyenkor kéne felvenned a csőlátást, nem gondolni se pénzre se semmire, csak magadra, és összepakolni a gyerekeddel, és otthagyni. de gyáva vagy, keresed a kifogásokat. ha egyszer szól egy jó szót vagy jó gesztust tesz (ami lehet, csak véletlen)te már úgy könyveled el, hogy hátha még sincs még vége ennek. de ennek már vége. ismerek egy ilyen nőt, mint te, a sztori is passzol. egyszer élsz fogd már fel!! meg ér ez neked ennyit? mert így zombiként éled le az életed. majd nyolcvanévesen meg rinyálhatsz a többi öregasszonynak, hogy hol rontottad el.
még időben ráébredtél, lépj. vagy legyél idióta. sajnálom, erre nincs jobb szó. arról meg ne beszéljünk, hogy szerinted ez jó a gyereknek...engem anyukám egyedül nevelt fel, és hálás vagyok, hogy ilyen bátor volt, mert így normálisan éltünk, boldogan. tisztelem a bátorságáért, főleg, amikor ilyen nőket látok, mint te.
Kérdező,
Na mi lett végül? Elváltatok? Hogy viselte a gyereketek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!