Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Miért csinálja ezt?

Mit tegyek? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Probléma az, hogy a párom nem jelentkezik.Ilyenkor már rég szoktunk beszélni meg minden.Éjszaka összeestem, eszméletlen voltam, mikor magamhoz tértem, irtam neki egy smst, hogy mi történt.Azota semmi, pedig jol esett volna, ha rögtön hiv, hogy mi volt.És ha fel hivna, akkor mit mondjak neki? Mert ezek után, hogy "nem érdekli"mi volt, nincs kedvem vele beszélni.Azt meg nem tudom megtenni, hogy nem veszem fel, szeretem megbeszélni a dolgokat.Mintha most szándékosan nem jelentkezne, azt sem mondja mi baja van. :(
2009. dec. 31. 12:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Sztem annyira megrázta a dolog, hogy most ő keres egy pszichológust xD
2009. dec. 31. 14:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálod, már most kombinálsz,hogy mit tegyél, ha beszéltek, amikor még azt sem tudod, mi van vele.. Próbálj meg felnőni lassan.. Neki is lehet dolga, el lehet foglalva, ne akard, hogy hanyatt -homlok mindenki rohanjon hozzád.. és igen, figyelemfelkeltés éjjel írni valakinek,hogy mi történt..
2009. dec. 31. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

párom is néha nem veszi fel...

de ha annyira fontos,akkor hivom a vezetékest,az anyját,az apját,ha kell,akkor a szomszédot...

de csak ha fontos...

ha meg csak hisztériás kedvemben vagyok,akkor inkább nyigok valamelyik hülyébb barátnőmnek,azok ugyis végighallgatják,én kihisztiztem magam,párom meg nincs felidegesitve hogy megint mi bajom van...

2009. dec. 31. 14:29
 14/15 A kérdező kommentje:
Már minden oké.
2009. dec. 31. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelmetlen.Gondolja,jól vagy hiszen írtál neki

Az én pasim is ilyen,már megszoktam

2009. dec. 31. 17:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!