Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Miért csinálja ezt?

Mit tegyek? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Probléma az, hogy a párom nem jelentkezik.Ilyenkor már rég szoktunk beszélni meg minden.Éjszaka összeestem, eszméletlen voltam, mikor magamhoz tértem, irtam neki egy smst, hogy mi történt.Azota semmi, pedig jol esett volna, ha rögtön hiv, hogy mi volt.És ha fel hivna, akkor mit mondjak neki? Mert ezek után, hogy "nem érdekli"mi volt, nincs kedvem vele beszélni.Azt meg nem tudom megtenni, hogy nem veszem fel, szeretem megbeszélni a dolgokat.Mintha most szándékosan nem jelentkezne, azt sem mondja mi baja van. :(
2009. dec. 31. 12:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia hány éves vagy? Egyedül élsz? A éjszakai eszméletlenség azért nem játék, tudod, hogy miért volt?

Esetleg előtte nem vesztetek össze?

Ha felhív, mondd meg, hogy milyen rosszul esuik, hogy nem jelentkezett. Ne ess neki egyből, lehet, hogy van magyarázat. Ha nincs, akkor le lehet tolni nyugodtan! :)

2009. dec. 31. 12:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Mennyi idősek vagytok?

Milyen gyakran találkoztok?

Milyen messze laktok egymástól?

Szüleivel él a párod?

Mennyi ideje vagytok együtt?

Miért estél össze?

Voltál orvosnál?

Bocsi a sok kérdésért, de kicsit kevés az információ, amit írtál.

2009. dec. 31. 12:35
 3/15 anonim ***** válasza:
62%

És Te miért csinálod?

Az összeesés, és az eszméletvesztés nem ugyanaz.

Van valódi, szinlelt, stb.

A férfiak nagy része nem szereti a hisztériés hölgyeket.

Ne ilyen dolgokkal hívd fel magadra a figyelmet, mert ez -úgy tűnik- visszafelé sült el.

2009. dec. 31. 12:36
 4/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, nem szinjáték volt!

18/L vagyok, szüleimmel élek, nem vesztünk össze, még este irtunk skypeon, de ment utána aludni.

1.5 és 1 honapja vagyunk együtt.Szüleivel él, 1 héten 1x 2x talizunk, 23 km-re lakik tőlem.

Filmeztem, utána éjjel kimentem rakni a tűzre, de szédültem, leültem, aztán jött anyum, felálltam és onnantol már csak arra emlékszem, hogy segitettek felállni, lefeküdtem, nem éreztem jol magam, szivem nagyon hevesen vert.

2009. dec. 31. 12:46
 5/15 A kérdező kommentje:
És hozzá teszem még, hogy elkezdtem sírni is, annyira megijedtem, reszkedtem de nagyon. És most lehet butusnak fogtok nézni, de aludni sem mertem, az a tudat volt bennem, hogy mi van ha...nem kelek fel..De utána átment rajtam, nehezen elaludtam.
2009. dec. 31. 12:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

egyszerüen emberből van,nekem is van,hogy délután van mire eszembejut hogy van telefonom is,addigra kerestek huszan...

sms meg...vitáztunk eleget,mire rájöttem,hogy felejtsem el az sms-t ha fontos mondandom van...fogom felhivom...ha fontos,akkor az éjszaka közepén...sms-t nem feltétlen hallja meg

te hivtad,vagy csak 1 sms,és majd reagál ő?

2009. dec. 31. 12:55
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom egy eszméletvesztésnél miért nem vittem szüleid ügyeletre. Valószinűleg ezt eltúlzod, és ezt barátod is érzi. És ne haragudj de az utolsó válaszolóval értek egyet, nem így kell fent tartani az érdeklődést, hogy veled valami történik....

Én kórházban dolgozom, de szerintem aki nem ott dolgozik is annyi esze van, ha családtagja elájul, kihívja az orvost, nem pedig lefekszik utána aludni, mint szüleid...

2009. dec. 31. 12:55
 8/15 A kérdező kommentje:
Én nem akartam menni orvoshoz. Ahol én lakom, nem járnak rögtön. És nem felhivni akartam a figyelmet, csak jonak láttam leirni, hogy történt velem valami. Azota most hivtam reggel nem egyszer, de semmi.
2009. dec. 31. 13:00
 9/15 A kérdező kommentje:
Egyébként miért akarnám az éjszaka kellős közepén felhivni magamra a figyelmet? HM?
2009. dec. 31. 13:01
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is előfordul, hogy elfelejtem a némítást levenni a telefonomról. Lehet, hogy előszilveszterezett és még alszik. Pár óra kimaradás még nem a világ.

Amúgy én ennyi idősen sokszor ájultam el, alacsony volt a vérnyomásom, plusz még vashiányos voltam. Elég volt annyi, ha hirtelen álltam fel, vagy ha sokan voltunk egy helyiségben és kevés volt a levegő. De én tudtam, hogy emiatt van, így csak először voltam orvosnál vele. Amíg nem tudod, hogy nálad mi okozza ne seperd a szőnyeg alá, mert nagyobb bajod is lehet belőle.

2009. dec. 31. 13:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!