Tettél-e olyasmit életedben, amit azóta is állatira szégyellsz? (Névtelenül elmondod? )
Céges buli volt. Szerelemes voltam az egyik kollégámba. Sokat ittunk. Utána Duna partra mentünk és leültünk a lépcsőre. Éjszaka volt, de még sétálgattak a parton. Lehúzta a sliccét én meg az ölébe hajoltam (én aki olyan szégyenlős vagyok, hogy az utcán is csak halkan merek beszélni). De mielőtt jó lett volna neki engem elfogott a rosszullét és hánytam, alig bírtam abbahagyni. Akkor még nem, de másnap azt hittem belehalok a szégyenbe.
Soha senkinek nem meséltem el ezt még, most is vagy fél órája gondolkozom rajta, hogy leírjam e, de nagyon nehéz teher egy szégyenletes titok.
Azóta csak akkor iszom ha ünneplünk a családdal, de egy-két kortynál akkor sem merek többet inni.
Megutáltam az alkoholt.
11:18
Igen, a szerelem meg a pia... És lett belőle kapcsolat, vagy halálra ítéltetett?
Szerelem + pia = 0
Vagyis nem, az az ominózus éjszaka még csírájában elfojtott minden szerelmet és elég kínosan is érintett minket. Attól fogva kerültük egymást. Szerencsére pár nap múlva én új állást találtam, így megmenekültem.
20:20
Ez már üldözési mánia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!