Tettél-e olyasmit életedben, amit azóta is állatira szégyellsz? (Névtelenül elmondod? )
13:52 - Egyáltalán nem vagy buta. Klasszul elismerted a hibát, a tanácsod örökérvényű, helyesírásod pedig párját ritkítja ezen az oldalon... Csak hogy tudd, valójában ezt a hiányosságodat már időközben - nem tudom, hogyan, de - bepótoltad.
Nem a papírral adják a tudást.
Érdekes..Itt javarészt, akik írtunk neked, követtünk el hibákat és szégyelljük. (egyébként szintén javarészt, lehet mondani, hogy nem is igazi bűnök és nem is igazi hibásak?)
Szégyelljük, beláttuk, több mint való, nem követjük el többet.
De, akik nem írnak? Jó, lehet, nincsenek itt, de hol vannak a bűnök, amiket NEM bántak meg? Mert, ha nem szégyellik? vagy butaság?
Bocs, csak elkalandoztam..
Csináltam én is sok szégyellni valót. Hazudtam, szándékosan elhallgattam dolgokat, aztán ok nélkül megbántottam olyanokat, akik közel állnak hozzám, pusztán azért, mert dühös vagy ideges voltam valamiért.
Egyszer rosszul adott vissza egy árus magát csapva be és én nem szóltam neki...
Nem tudom hogy a gyerekkori csínyek milyen tetteknek minősülnek, onnan is megbántam egy pár dolgot (újság kilopása a postaládából, ellenőrző hamisítás). Felnőtten(?)- najó, inkább idősebben voltak komolyabb dolgok amiket ma napig szégyenlek. Első találkozásom a barátom barátaival egy házibuli volt... azt tudni kell hogy ott volt az a csaj akivel korábban kavart a barátom, és én annyira kiütöttem magam-nem szándékosan, amúgyis tudom hogy a határ, de ott, akkor kész volt minden: annyira rossz érzés volt ránézni arra a csajra, az lebegett előttem hogy ezek mit csináltak régen:S
Mai napig nem tudom az okát hogy miért ittam annyit, meg hagytam hogy itassanak, talán felejteni akartam... De ezt nagyon bánom hogy lerészegedtem, azóta is együtt vagyunk a barátommal, az ő barátainak meg nem hinném hogy túl jó véleménye van rólam. Magyarázkodni nekik nem akartam.
20L
2 évig eggyütt voltam valakivel, akit nem szerettem egy percig se, sőt a végére gyűlöltem. Pedig ő végtelenül imádott: ezért nem szakítottam vele, mert sajnáltam, és féltem, hogy őrültséget csinál. Életem legroszabb két éve volt, de őt is becsaptam. Fiatal voltam nagyon, le sem feküdtem vele ennyi idő alatt, pedig tudtam mennyire akar, és várt rám. Aztán beleszerttem valaki másba, és ez erőt adott a szakításhoz.
Igazábol végig csak jót akartam, de ez volt a leggyávább és leg szégyelnivalóbb 2 évem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!