Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tettél-e olyasmit életedben,...

Tettél-e olyasmit életedben, amit azóta is állatira szégyellsz? (Névtelenül elmondod? )

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 12:27
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
94%
Tettem bizony, többet is, olyasmiket hogy még névtelenül sem merném leírni. Szenvedélybeteg voltam és ebből következőleg történtek ezek a dolgok, életem végéig sem fogom elfelejteni, úgy érzem hogy a fél világ előtt lejárattam magam.
2009. dec. 30. 13:37
 22/41 anonim válasza:
96%
Én az iskola elleni húzásaimat bántam meg, folyton lógtam, hazudoztam a szüleimnek, fittyet hánytam a tanulásra, megbuktam és végül ott is hagytam. Ezt a húzásomat a mai napig szégyellem a szüleim és más ismerős emberek előtt is, akikről tudom, hogy tudják. Ha visszafordíthatnám az idő kerekét másképp csinálnék mindent, de sajna nem tudom. Magamat is sajnálom, mivel azóta is iszom a levét a dolognak, érettségi és nyelvvizsga nélkül elég nehéz jó állást találni. De legfőképpen a szüleimet sajnálom, mert mindent megadtak nekem, nem ezt érdemelték volna tőlem. Egy gyerek azzal viszonozhatja azt, ha a szülei szeretik és megteremtik számára a megfelelő anyagi körülményeket, hogy tiszteli őket, valamint tanul rendesen, hogy a szülők büszkék lehessenek rá, ne kelljen amiatt szégyenkezniük, hogy buta a gyerek. Én ezt nem tettem meg, emiatt akkor fájdalmat okoztam nekik. Most már belátom felnőtt fejjel. Ha belegondolok, hogy az én gyerekem tenné ezt, (bár még nincs) biztos az idegosztályon kötnék ki egy hónapig.
2009. dec. 30. 13:52
 23/41 anonim ***** válasza:
95%

13:52 - Egyáltalán nem vagy buta. Klasszul elismerted a hibát, a tanácsod örökérvényű, helyesírásod pedig párját ritkítja ezen az oldalon... Csak hogy tudd, valójában ezt a hiányosságodat már időközben - nem tudom, hogyan, de - bepótoltad.

Nem a papírral adják a tudást.

2009. dec. 30. 13:54
 24/41 anonim ***** válasza:
93%

Érdekes..Itt javarészt, akik írtunk neked, követtünk el hibákat és szégyelljük. (egyébként szintén javarészt, lehet mondani, hogy nem is igazi bűnök és nem is igazi hibásak?)

Szégyelljük, beláttuk, több mint való, nem követjük el többet.

De, akik nem írnak? Jó, lehet, nincsenek itt, de hol vannak a bűnök, amiket NEM bántak meg? Mert, ha nem szégyellik? vagy butaság?

Bocs, csak elkalandoztam..

2009. dec. 30. 15:03
 25/41 anonim ***** válasza:
91%
Mert a kérdés azokhoz szólt, akik szégyellik.
2009. dec. 30. 15:07
 26/41 anonim ***** válasza:
89%
Azt szégyellem a legjobban, hogy fiatalon nagyon sok embert megbántottam pedig nem volt rá okom. Akkor ezt olyan menőnek hittem, ma már tudom, hogy nagyon primitív dolog volt. Most is hirtelen haragú vagyok de próbálok erre figyelni és csak annak mondom meg a magamét aki tényleg bánt és tényleg rosszindulatú.
2009. dec. 30. 17:16
 27/41 A kérdező kommentje:

Csináltam én is sok szégyellni valót. Hazudtam, szándékosan elhallgattam dolgokat, aztán ok nélkül megbántottam olyanokat, akik közel állnak hozzám, pusztán azért, mert dühös vagy ideges voltam valamiért.

Egyszer rosszul adott vissza egy árus magát csapva be és én nem szóltam neki...

2009. dec. 30. 17:23
 28/41 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom hogy a gyerekkori csínyek milyen tetteknek minősülnek, onnan is megbántam egy pár dolgot (újság kilopása a postaládából, ellenőrző hamisítás). Felnőtten(?)- najó, inkább idősebben voltak komolyabb dolgok amiket ma napig szégyenlek. Első találkozásom a barátom barátaival egy házibuli volt... azt tudni kell hogy ott volt az a csaj akivel korábban kavart a barátom, és én annyira kiütöttem magam-nem szándékosan, amúgyis tudom hogy a határ, de ott, akkor kész volt minden: annyira rossz érzés volt ránézni arra a csajra, az lebegett előttem hogy ezek mit csináltak régen:S

Mai napig nem tudom az okát hogy miért ittam annyit, meg hagytam hogy itassanak, talán felejteni akartam... De ezt nagyon bánom hogy lerészegedtem, azóta is együtt vagyunk a barátommal, az ő barátainak meg nem hinném hogy túl jó véleménye van rólam. Magyarázkodni nekik nem akartam.

20L

2009. dec. 30. 18:09
 29/41 anonim ***** válasza:
94%

2 évig eggyütt voltam valakivel, akit nem szerettem egy percig se, sőt a végére gyűlöltem. Pedig ő végtelenül imádott: ezért nem szakítottam vele, mert sajnáltam, és féltem, hogy őrültséget csinál. Életem legroszabb két éve volt, de őt is becsaptam. Fiatal voltam nagyon, le sem feküdtem vele ennyi idő alatt, pedig tudtam mennyire akar, és várt rám. Aztán beleszerttem valaki másba, és ez erőt adott a szakításhoz.

Igazábol végig csak jót akartam, de ez volt a leggyávább és leg szégyelnivalóbb 2 évem.

2009. dec. 30. 21:31
 30/41 anonim ***** válasza:
91%
Én egy buliban sírtam egy fiú miatt, elég sokat ittunk és lefeküdtem egy másikkal aki elvileg vigasztalni jött. Többször nem mentem arrafelé, és remélem az évek alatt a haverjaim is elfelejtették...
2009. dec. 30. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!