12:51 - Fiatal, bohó.. Én 22, ő 21. Kapcsolatunk végén vagdosta az alkarját.. Akkor azt mondták, hogy ne próbáljak ilyenkor közeledni hozzá, bocsánatot kérni mert csak rosszabb és nehezebb lesz neki leállni.. Úgyhogy elköltöztem, azóta semmit nem tudok róla. Sokszor gondoltam már rá, hogy megkeresem, csak hogy tudjam, mi van vele.. De félek... Félek tőle, hogy megint megbántom, vagy hogy még mindig utálna..
Örülök, hogy Te rendbe jöttél és boldog vagy. Remélem az enyém is hasonlóan.
2009. dec. 30. 13:01
12/41 anonim válasza:
Igen. Erre írnék olyat, amit még soha senkinek sem mondtam el, de nem merem, mert félek...Volt 1 évem, amit iszonyatosan szégyellek, és ha bárki megtudná, lenézne.
2009. dec. 30. 13:04
13/41 anonim válasza:
Tettem!
Beleharaptam nővérem lábujjába és a lapockájába.Mindig azt emlegettem,hogy nem engem akart(hanem egy állatot) és,hogy felborított a babakocsival.Megrágtam apám cigijét pici koromban.
Ezeket nagyon szégyellem.Ennek eredménye,hogy nővéremmel nem jövünk ki jól,s ezen hiába próbálok változtatni nem megy,mert ha rossz napon van vagy összejönnek a dolgok akkor persze én is kiadom magamból a düht és néha rajta csattan.És ezt ő nem képes megérteni.
2009. dec. 30. 13:04
14/41 anonim válasza:
utolsó vagyok.
Ezeket akár gyerekkori csínytevéseknek is lehetne mondani,hiszen még ovis koromban történtek ezek.De hiába,hisz' a nővéremmel rossz a kapcsolatom,és ez a lényeg:(
2009. dec. 30. 13:06
15/41 anonim válasza:
Én azon gondolkodok, hogy tettem e olyat amit nem bántam meg?Megcsaltam a férjem tösször is pedig csak 5 éve vunk eggyütt, bár fiatalon mentem hozzá...Nem mintha most öreg lennék.:) Loptam, sz*rtam az iskolára, fiatalon teherbeestem,átvertem sok sok embert nem is kicsit, rengeteget hazudok(nem füllentek,hazudok)...A bűnlajstromom elég hosszú...már szelidebben élek, de nem tudom mikor nő be a fejem lágya, ugyanis még mindig vannak húzásaim.Tudom hogy egy velejéig romlott ember vagyok,de próbálom sínre tenni az életem máramennyire lehet.
2009. dec. 30. 13:07
16/41 anonim válasza:
Kedves kérdező!Neked mi a titkod?Te mit csináltál?
2009. dec. 30. 13:18
17/41 anonim válasza:
16 évesen(nagyon régen) pár barátommal megvertünk egy alkoholistát aki arra dülöngélt.
2009. dec. 30. 13:23
18/41 anonim válasza:
Szeeegény alkoholista :( (biztos egy hétig gondolkodhatott, hogy kinek mit szólt be részegen a kocsmában)
2009. dec. 30. 13:24
19/41 anonim válasza:
:) lehet, azóta se vett poharat a kezébe...
azért csúnya dolog...tényleg..
2009. dec. 30. 13:33
20/41 anonim válasza:
Amit a legjobban szégyellek az, hogy sokszor fellázadtam Édesanyám ellen. Becsaptam, és ez a mai napig bánt. És miért? Mert szerettem volna valahova beilleszkedni, de az nem éppen a legjobb társaság volt. Sok-sok embert megbántottam, hazudtam nekik és magamnak is. És ezt nem tudom megbocsátani magamnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!