Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a kategóriában miért...

Ebben a kategóriában miért gondolják azt a nők, hogy mindenki férjnél van?

Figyelt kérdés

A hideg kiráz amikor egy kérdésben ott van a PÀROM szó és a válaszolók egyből azt írják, hogy a "férjed".

Nem mindenki házas, az élettársi kapcsolat viszont egyre gyakoribb.

2014. máj. 20. 17:08
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
30%

39, biztosan szeretitek egymast, en is nagyon szeretem a legjobb baratom.

Az, hogy gyereketek van, egy dolog, rengeteg embernek van a volt ferjetol gyereke, ok megsem szamitanak mar csaladnak, mert nem hazasok.

En konzervativ vagyok, nekem a csalad a ferj, feleseg, es ha van, gyerekek. A barat, baratno es gyerek nekem nem ugyanolyan erteku, mint a hazassagban elok.

2014. máj. 21. 14:01
 42/48 anonim ***** válasza:
53%
39 .! Ne is idegesítsd magad !!! Egyértelműen látszik ,hogy provokálni akar az előttem lévő válaszoló !!! :/ Én gratulálok a szép CSALÁDODHOZ (mert az én szememben igenis az vagytok ) és további hosszú boldog együtt töltött éveket kívánok :-) !
2014. máj. 21. 14:13
 43/48 anonim ***** válasza:
53%
Tessék a CSALÁD 2012 -től : [link]
2014. máj. 21. 14:19
 44/48 anonim ***** válasza:
A párom és az élettársamtól engem is kiráz a hideg. Az élettársról egy olyan pár jut eszembe, akik élnek egymás mellett, bepunnyadva, unottan, és csak azért élettárs, mert a pasi nem akarja elvenni, mert így is adott a tiszta gatya, meleg kaja meg az esti dugás. A páromat meg mindig olyan nőktől hallom, akik azon kívül, hogy fogtak maguknak egy faszit, semmilyen más komolyabb sikert vagy teljesítményt nem tudnak felmutatni az életükben. Az ilyenek szoktak dicsekedni a kölkükkel is. Fú, de borzasztóak.
2014. máj. 22. 00:03
 45/48 anonim ***** válasza:
23: én meg a blőgség szót nem olvastam még sehol:P
2014. máj. 22. 20:54
 46/48 anonim ***** válasza:

39. vagyok

Biztos azért nem akar elvenni, bár én se ragaszkodom hozzá, gondolom ez mellékes, mert nem szeret igazán. Igaz, vállalt velem 2 közös gyereket, ami sokkal nagyobb kapocs és közösen építettük fel az egzisztenciánkat, ami igencsak komoly kapocs. Úgyhogy feleslegesen gúnyolódsz, mert nekem bizonyított, kicsit többet, mint egy szaros papír aláírását, amit manapság már alig vesznek komolyan.

44.

Képzeld sokat letettem az asztalra, nemcsak kifogtam egy faszit és amit fentebb írtam azt ha elolvasod, akkor rájössz, hogy neki se egy tiszta alsó kell. És elég primitívnek is gondollak, ha szerinted egy ilyen mentalitású pasi egy házasságtól más lesz. Az enyém nem ilyen és nektek szerintem még egy normális párkapcsolatotok se volt, ha ilyen ostobán vélekedtek. Sajnálom, de sok szerencsét, talán ilyen bekeseredett lányok is kellenek valakinek.

2014. máj. 23. 17:06
 47/48 anonim ***** válasza:
Tigriscsík beindult nálam is és sikeresen bizonyította, hogy elvégezte a 6 osztályt.
2014. máj. 23. 20:57
 48/48 anonim ***** válasza:
Tigriscsík csak ötöt végzett, igaz lehet, nem ott, ahol TE!!!
2014. máj. 23. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!