Ebben a kategóriában miért gondolják azt a nők, hogy mindenki férjnél van?
A hideg kiráz amikor egy kérdésben ott van a PÀROM szó és a válaszolók egyből azt írják, hogy a "férjed".
Nem mindenki házas, az élettársi kapcsolat viszont egyre gyakoribb.
39, biztosan szeretitek egymast, en is nagyon szeretem a legjobb baratom.
Az, hogy gyereketek van, egy dolog, rengeteg embernek van a volt ferjetol gyereke, ok megsem szamitanak mar csaladnak, mert nem hazasok.
En konzervativ vagyok, nekem a csalad a ferj, feleseg, es ha van, gyerekek. A barat, baratno es gyerek nekem nem ugyanolyan erteku, mint a hazassagban elok.
39. vagyok
Biztos azért nem akar elvenni, bár én se ragaszkodom hozzá, gondolom ez mellékes, mert nem szeret igazán. Igaz, vállalt velem 2 közös gyereket, ami sokkal nagyobb kapocs és közösen építettük fel az egzisztenciánkat, ami igencsak komoly kapocs. Úgyhogy feleslegesen gúnyolódsz, mert nekem bizonyított, kicsit többet, mint egy szaros papír aláírását, amit manapság már alig vesznek komolyan.
44.
Képzeld sokat letettem az asztalra, nemcsak kifogtam egy faszit és amit fentebb írtam azt ha elolvasod, akkor rájössz, hogy neki se egy tiszta alsó kell. És elég primitívnek is gondollak, ha szerinted egy ilyen mentalitású pasi egy házasságtól más lesz. Az enyém nem ilyen és nektek szerintem még egy normális párkapcsolatotok se volt, ha ilyen ostobán vélekedtek. Sajnálom, de sok szerencsét, talán ilyen bekeseredett lányok is kellenek valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!