Talán mert ez a családi kapcsolatok kategória és a többség úgy tartja, hogy a család az, ahol feleség, férj, kölkök vannak. Vagy tudja a franc.
2014. máj. 20. 17:12
2/48 anonim válasza:
Mert hülyék.
2014. máj. 20. 17:13
3/48 anonim válasza:
Mert anyós apóst is írm az meg csak házasnak van. Bár nem tökmindegy.
2014. máj. 20. 17:14
4/48 anonim válasza:
Erre okvetlen megoldást kell találni! Ez felháborító! Ez így tovább nem mehet! Le a gazokkal! Ennyi elég kérdező? Vagy még mindig ez a legnagyobb gondod a mai világban?
2014. máj. 20. 17:19
5/48 anonim válasza:
Mert van párkapcsolat kategória is. Akinek a párja nem a férje az pl. ne a házasság, vagy egyéb családi témakörbe írjon.
2014. máj. 20. 17:28
6/48 A kérdező kommentje:
Abban a kategóriába gyerekek írnak!
2014. máj. 20. 17:32
7/48 anonim válasza:
Az előzőekhez hasonlóan:
1) Akkor miért nevezik a PÁRJUK szüleit anyós és apósnak, a sógornőjüknek, sógoruknak a kedvesük testvéreit?
2) Akkor miért nem írnak Szex, párkapcsolatok témába?
8/48 anonim válasza:
Akinek nincs férje az minek a házasság kategóriába ír?
Mondjuk aki azt írja párja annak tuti 90%-ka nem házas. Szerintem inkább a párom szót azok használják akiknek nincs férje , felesége.
9/48 anonim válasza:
Én a párom élettársa vagyok, sokan mégis a férjemnek hívják. Hidegen hagy, még soha nem javítottam ki, mert a szótis kár pazarolni. Ha téged a hideg kiráz ettől, akkor nálad lehet gond. Nem értem, mit kell ebből problémát csinálni.
2014. máj. 20. 17:33
10/48 anonim válasza:
Micsoda problémák ... -.-
Miért zavar ennyire ? Szerintem sokkal inkább legyen így ,bensőségesebb ,mint minden alkalommal kihangsúlyozni az élettárs szót . Sőt ,fokozzam a felháborodásod ? Sokszor én magam is férjemként emlegetem a páromat ,ő pedig feleségeként engem . Gyerekünk 9 éves ,gyűrűs menyasszonya vagyok ,esküvő majd csak jövőre lesz ... de minket ez nem gátol abban ,hogy már most házastársként tekintsünk egymásra .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!