Ebben a kategóriában miért gondolják azt a nők, hogy mindenki férjnél van?
A hideg kiráz amikor egy kérdésben ott van a PÀROM szó és a válaszolók egyből azt írják, hogy a "férjed".
Nem mindenki házas, az élettársi kapcsolat viszont egyre gyakoribb.
"Szerintem sokan a párom szó használatánál homoszexuális kapcsolat tagjaira gondolna"
Ekkora blőgséget még nem olvastam!!!
Engem pedig az örökös buta általánosítástól ráz ki a hideg.
1. Engem a "párom" szótól ráz a hideg, ezért is szoktam a "férjem" szót használni, amikor a saját dolgaimról van szó. Értsd: a SAJÁT férjemre.
2. Rengeteg férfi van ezen az oldalon, legalább annyi, mint nő. És ne felejtsd el, hogy FB-on is követhető. :)
6: "Abban a kategóriába gyerekek írnak!"
Tévedés. Halvány fogalmad sincs, hogy egy nick mögött ki lehet egy anonim oldalon. Egy buta 33 éves is írhat úgy, mint egy okos 8 éves.
Férjnél vagyok és a "pàrom" szot hasznàlom àltalàban.
engem nem zavar:) De valahogy kategoria kapcsàn a legtöbb kérdésnél férjes nöre asszociàlok:)
A válaszokat nem olvastam el.
Nekem azért egyértelmű, mert aki a házasság kategóriába ír, az általában férjnél van/nős, nem? A gyereknevelés kategóriába sem a játékbabájáról írogat az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!