Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a kategóriában miért...

Ebben a kategóriában miért gondolják azt a nők, hogy mindenki férjnél van?

Figyelt kérdés

A hideg kiráz amikor egy kérdésben ott van a PÀROM szó és a válaszolók egyből azt írják, hogy a "férjed".

Nem mindenki házas, az élettársi kapcsolat viszont egyre gyakoribb.

2014. máj. 20. 17:08
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem sokan a párom szó használatánál homoszexuális kapcsolat tagjaira gondolnak. Vagy legalábbis felénk a barát/barátnő/élettárs kifejezés dívik azokra, akik nincsenek összeházasodva. De szerintem mindegy ki hogy hívja, ha a mondandó lényege érthető. Amúgy ha valakit nem érdekel a papír akkor nem hiszem hogy zavarja a férj/ feleség kifejezés az élettársára.
2014. máj. 20. 19:14
 22/48 anonim ***** válasza:
52%
Jól van Tigriscsík, keresgélj csak tovább akkor. Meg pontozgass. Ez a fórum kiváló arra. Több üzit meg légyszi ne, most mástól várok! ;)
2014. máj. 20. 19:19
 23/48 anonim ***** válasza:
60%

"Szerintem sokan a párom szó használatánál homoszexuális kapcsolat tagjaira gondolna"

Ekkora blőgséget még nem olvastam!!!

2014. máj. 20. 19:29
 24/48 anonim ***** válasza:
87%

Engem pedig az örökös buta általánosítástól ráz ki a hideg.

1. Engem a "párom" szótól ráz a hideg, ezért is szoktam a "férjem" szót használni, amikor a saját dolgaimról van szó. Értsd: a SAJÁT férjemre.

2. Rengeteg férfi van ezen az oldalon, legalább annyi, mint nő. És ne felejtsd el, hogy FB-on is követhető. :)

2014. máj. 20. 19:31
 25/48 anonim ***** válasza:
12%
21-es, ezt honnan vetted? Csak nem????
2014. máj. 20. 19:33
 26/48 anonim ***** válasza:
80%

6: "Abban a kategóriába gyerekek írnak!"

Tévedés. Halvány fogalmad sincs, hogy egy nick mögött ki lehet egy anonim oldalon. Egy buta 33 éves is írhat úgy, mint egy okos 8 éves.

2014. máj. 20. 19:34
 27/48 anonim ***** válasza:

Férjnél vagyok és a "pàrom" szot hasznàlom àltalàban.

engem nem zavar:) De valahogy kategoria kapcsàn a legtöbb kérdésnél férjes nöre asszociàlok:)

2014. máj. 20. 19:35
 28/48 anonim ***** válasza:
"a párom szó használatánál homoszexuális kapcsolat tagjaira gondolnak." Érdekes gondolatmenet!
2014. máj. 20. 19:37
 29/48 anonim ***** válasza:
28-as, most látom 21-es kommentjére válaszoltál. Szerintem valami nincs rendben 82%-os 21-es-nél:-))
2014. máj. 20. 19:44
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

A válaszokat nem olvastam el.

Nekem azért egyértelmű, mert aki a házasság kategóriába ír, az általában férjnél van/nős, nem? A gyereknevelés kategóriába sem a játékbabájáról írogat az ember.

2014. máj. 20. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!