Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám pasija folyton a melleim...

Anyám pasija folyton a melleimet nézi. Szóljak anyámnak, vagy ne?

Figyelt kérdés
Ha el is mondánám, akkor se hinne nekem.Az a szőrnyű, hogy észre sem veszi!
2014. máj. 19. 00:23
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
7%

# 40/40

Én nem estem neki a kérdezőnek...

csak Ti vagytok rajtam fent akadva ,hogy nem tartom bajnak hogy a kérdező melleit nézi az anyukája pasija...

Gondolom nők vagytok,És ezért nem értitek amiket Én irkálod,de ezzel semmi baj nincs,de attól hogy még nem értitek attól még nem kellene Engem betegnek titulálni! Ez egy adott szitu,nem szoros a kapcsolat,akikkel jóban vagyok Én ezt meg is tudom beszélni és igen is a barátaim sem problémáznak ezen!

2014. máj. 20. 22:13
 42/47 anonim ***** válasza:
88%
Aham, neked inkább ne legyen olyan nőd, akinek idősebb lánya van! Erre már csak ennyit tudok mondani!
2014. máj. 20. 22:26
 43/47 anonim ***** válasza:
22%

Na és ha olyan nőm lesz akinek idősebb lánya lesz? Nem lesz semmi,megnézni megnézem,de nem fogom megdugni mert a nőért leszek oda és nem a lányáért!

Sokat gondoltok picit magatokról! :)

2014. máj. 21. 08:25
 44/47 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem te lehetsz kb. vagy 15 éves, h ennyire nem érted a lényeget. Olyan gyerekes a felfogásod, hogy az csak na!
2014. máj. 21. 15:48
 45/47 anonim ***** válasza:
7%
Bocsi anyuka de téged elvakít a feminim! :)
2014. máj. 21. 15:59
 46/47 A kérdező kommentje:

Tudjátok, a nők többsége megérti ezt.Utálom, ha a melleimet nézik.Sőt!Azokhoz a pasikhoz még csak nem is szólok, akik melleimet nézik, és nem is ismerem őket.

Az a hozzászóló, aki azt írta, hogy lehet, hogy csak megnéz, sajnálattal közlöm, hogy 3 éve együtt van anyámmal.Azért írtam, hogy anyám pasija, mert nem tartom nevelőapámnak, és nem is lesz soha.Nekem az apám mindig az apám marad, hiába halt is meg.És nem vagyok egy riherongy, hogy kirakjam a dekoltázst.Remélem mindenki megérti.

2014. máj. 21. 17:08
 47/47 anonim ***** válasza:
27%
Nézd te is a farkát és akkor kvittek lesztek.
2014. máj. 24. 10:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!