Miért van az hogy anyámnak egyik barátom se szimpatikus akivel járok?
Hát ha nekem lányom lenne, én is gazdag csávót akarnék neki.. Talán igaza van anyudnak és nem akarja h szaros 90-100 ezres fizetésért lakj egy fa szszopó panelban, ami ráadásul albérlet.
Keress egy gazdag csávót, igaza van.
Dehogynem boldogít. Én rohadtul, 100%-osan boldog lennék, ha lenne sok pénzem. Így viszont h nincs, az öngyilkosság határán vagyok.
Hidd el igaza van anyudnak. Sokra mész az érzéseiddel a boltban, meg útközben is, ha bkv-val kell menned autó helyett.
Szerintem csak jót akar neked, amit egy sajátos idióta formában közöl veled, avagy cseszeget. Ami persze nem helyes, hiszen nem a 17. században vagyunk, ahol a szülők engedélye kell minden kapcsolathoz. Ha sokáig vagytok együtt, biztos abbahagyja a cseszegetést.
Egy dologra azért kíváncsi volnék: azt írtad "minden pasimat". Miért, hány éves vagy és hány pasid volt eddig?
Tesóóóóóóó... :-D
Nálunk is ez volt, soha senki nem volt jó neki. Se az akiket a testvérem vitt haza, se azok, akiket én. Mindenkiben csak a hibát látja, hogy miért nem megfelelő számomra. Egyszerűsítettem, senkit nem mutatok be neki, az életemnek erről a részéről teljesen kizárom és nem is vagyok egy szót sem beszélni róla.
Értem, nem azt mondom nem fontos a pénz, sőt.De akkor is..
nem annyira csóró.Amúgy sajnos mivel velük élek így elkerülhetetlen a találkozás.Szóval vagy elfogadják vagy lelépek ha tudok.Nem a kor számít eddig volt jópár barátom már nem vagyok tinédzser és mindegyikben anyám a hibákat kereste.Lehet nem tökéletes a pasim de nekem így tetszik.
Azért tényleg jobb lenne ha lenne egy lakásom akkor nem kellene találkozniuk a szüleimmel.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!