Anyám pasija folyton a melleimet nézi. Szóljak anyámnak, vagy ne?
Még a legelső válaszolók között voltam, de mint látom, időközben megadták az internetet tyúksz..rfalván is.
Szerintem a két válaszoló tábor között ég és föld a különbség: az egyik tábor elviseli a kocsmaszökevény kéjelgő vadparaszt férjét és annak cirkuszait mindaddig, ameddig csak egy kis unokát nem fog majd előhozni a kis kamasz lány a szénakazal mögül, aztán lehet majd bőgni a Mauuunika Sóóóban :))) és verekedni, a másik tábor pedig éppen ezt előzi meg, higgadt és logikus, civilizált hozzá állással. Természetesen a második tábor mellett vagyok, de azért Kérdező: tartsd rajta a szemed a pasin, mert az ilyen jellegű mostoha apák minden gazságra képesek (tisztelet azoknak a tiszta lelkű mostoha apáknak, akik szívvel-lélekkel nevelik kedvesük gyermekeit).
"Miért tartod ezt perverziónak?Hiszen nem a vére!"
Feltételezem, hogy egy fiatal lány, aki a szüleire van utalva és velük él. Megbízik bennük, és ki van szolgáltatva nekik. Családként funkcionálnak. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem úgy különböztetem meg a családtagjaimat, hogy kivel lenne vérfertőzés meg kivel nem...
És nektek sem kéne, mert - ismétlem magam - ez nem egészséges hozzáállás.
De kérlek szépen! Ez szituáció függő is mert nem tudhatod hogy mióta vannak együtt!
Persze az már más hogy ha gyerekkorától ő neveli fel ...De általában nem ez a helyzet.Általában mint a lepkék,mennek virágról virágra az anyukák egy jó ideig,egy friss kapcsolatnál mondjuk miért ne nézze meg az ember a párja lányát? Az már más lenne ha gyerek kora óta sajátjaként neveli! A kérdező is nem úgy írja le hogy nevelőapja hanem anyja pasija,ergó az a pasi sem tartja nevelt lányának ,így akkor mi is a perverzió? Meg vannak mondások is férfi körökben ami anyát és lányát illeti :)
Bírom mikor tényleg azt hiszik az emberek hogy mindent tudnak! :)
34-essel teljes mértékben egyet értek. 35-ös az a perverzió hogy elvileg egy család, bizalmi kapcsolat van a felek közöztt a kérdező meg abszolút kiszolgáltatott.
Képzeld már el, hogy fiatal vagy tapasztalatlan, fizikálisan gyengébb és erre egy olyan ember vet rád szexuális töltetű pillantásokat aki elvilg elvileg családtag másrészt meg idősebb és a legkedvésbé se tudod szexuális partnernek elképzelni, vagy ne adj isten undorít. Kíváncsi vagyok mennyire élveznéd (úgy hogy a leírás szerint nem ad okot a kérdező). Persze az ittniek nagy része csak hiszinekn titulálja a dolgot.
Lehet a pasi csak nézelődik de az gondolom nem jut eszébe hogy ez milyen félelmet és undort kelt a lányban. Mert az ilyesmi azt kelt. Persze nézelődni szabad az még nem ad okot semmire (így gondolja sok pasi) de azért vannak határok, a párom gyereke ilyen határon túl van. A kérdező és az "anyuka pasija" közötti kapcsolatba szerintem nem férnek bele ilyen pillantások. Az meg hogy a csajt hibáztatni ilyenkor szerintem felháborító, mondom úgy hogy a vágóhídra küldeném a mai tinik nagy részét, és egyébként sem vagyok humánus típus. Arra is kíváncsi lennék ha az itteniek lányával történne ez akkor is így reagálnának-e rá.
azt sem tudjuk hogy hány éves a kérdező...Miért egyből kis fiatal tinire kell gondolni?Talán pedofóbok vagytok?
Nem azért de utcán is ugyanúgy lehet a ciciket nézni!
Picit merevek vagytok,azt hiszitek hogy az a normális amit ti gondoltok,erre csak annyit lehet írni hogy senki se tökéletes,nincs leírva sehova hogy mi a normális,meg ha le is lenne írva akkor meg ott lennének azok az emberek akik csak is azért szegik mert mert le van írva.
Amúgy nem értem hogy ilyeneket miért a neten kell megkérdezni!Anno még net sem volt,problémák még is voltak és mindenki megoldotta magának...
37-es, a pedofóbia mást jelent.
Én írtam, hogy nem az alapján kategorizálom a családtagokat, hogy kivel vérfertőzés meg kivel nem. Nos, folytatnám: nem is a kor alapján szokás megállapítani, hogy melyik családtag izgató szexuálisan és melyik nem. Ha szerinted az a legfontosabb szempont, hogy a kérdező hány éves, akkor súlyos bajok vannak.
"nincs leírva sehova hogy mi a normális" - az sincs leírva sehol, hogy ne szarj a konyhaasztalra, a többség mégis tudja valahonnan.
Meg mi az, hogy "az utcán is ugyanúgy lehet ciciket nézni"? Hogy, úgy, mint otthon? Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!