Anyám pasija folyton a melleimet nézi. Szóljak anyámnak, vagy ne?
Figyelt kérdés
Ha el is mondánám, akkor se hinne nekem.Az a szőrnyű, hogy észre sem veszi!2014. máj. 19. 00:23
11/47 anonim válasza:
11-es, te ennyire gyenge képességekkel is ilyen kívánatos vagy, kétlem!
Csak idézek tőled. "sok vadbarom" "enyém leszel hiába nem akarod" "kitörni a nyakát".
Én inkább tőled félteném a gyerekemet!
12/47 Bukor Peti válasza:
szólj rá anyud előtt. ekkor biztos el fogja hinni.
13/47 anonim válasza:
Igen. Ne mutogasd neki. Vagy lehet hogy nem is nézi csak te beképzeled magadnak. Unatkozó kislány vagy.
15/47 anonim válasza:
Csak az van a kirakatban, ami eladó.
16/47 anonim válasza:
És ha kipakolja? Akkor is irtózatos nagy parasztság bámulni, kár is ezzel érvelni.
Az is ösztönös, hogy ott végezzem el a dolgom, ahol éppen rámjön, mégsem teszem. Felejtsük már el az ösztönöket, főleg, mikor a nevelőapáról meg a lányáról van szó. Hányingerem van tőletek.
18/47 anonim válasza:
Ha valaki,hát én biztos hányok az ilyentől,de mégis azt mondom,hogy a kis hülye minek öltözködik úgy?Ezeknek a mai fiataloknak már a vérükben van a r*banckodás!Akkor meg minek panaszkodik?!
19/47 anonim válasza:
B@$zki, ilyen hányadék hozzáállással... mi a f@$zt csináljon, ha jön a nyár? Járjon burkában, hogy a pasi tudjon emberként viselkedni?
20/47 anonim válasza:
Atyaég, de most tényleg, nyáron miben járjon?? Garbóban?! Nehogy már szerencsétlen csaj legyen a hibás -.-" Ez undorító! Az anyukának pedig megalázó. Nem normális, aki szerint még a lány hibás. És ha a ti új férjetek bámulná a lányotok melleit? Jó érzés lenne? Amúgy kérdező, legyél határozott, és valamennyire próbálj tényleg zártabb felsőkben lenni, tudom hogy nehéz néha, de valahogy próbáld meg, és hárítsd nagyon határozottan, ahogy írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!