Velem van a baj? Hogy tegyem egyszerűbbé ezt?
A szüleim nem akarják engedni, hogy a párommal legyek egy albérletben egyetemi idő alatt, merthogy 20 évesen ne tartsak élettársat.
Eredetileg kollégiumban kéne laknom, de egyrészt csótányokkal van tele, másrészt meg kicsit messzire tőle, és nehéz ingázni az albérlete és ő közte, így az ösztöndíjamból kifizetem az albérleti rezsi negyedét, meg a kolesz díjat is, mert inkább nála lennék. Most kiderült és áll a bál. És nem tudom, hogyan tovább.
Ha ennyire jo tanulo vagy, akkor egyaltalan nem ertem a szuleidet meg! Felesleges ilyen konzervativnak lenniuk.
Gondolom nem akarjak, hogy a szomszedok es a nagyszulok meg a kollegak megtudjak, hogy te nem is koleszban elsz, hanem az "elettarsaddal". Ez nekik tul ego, ennyi a baj.
Beszelj veluk, a baratod is mindig legyen ott, o is beszeljen a szulokkel. Ne veszekedjetek, csak mondd meg anyukadnak, hogy nagyon jol tanulsz tovabbra is!!!(ez a legfontosabb) es terhes sem leszel (gondolom ettol is felt anyud), meg bulizni sem buliztok. Meg egyaltalan mitol felt meg anyud? Igy legalabb megtanulod, hogy mit jelent egyutt elni valakivel, es jo az is, hogy van egy baratod. Ebben a korban ez mar teljesen termeszetes.
Es egyaltan nem kell, hogy a mostani baratod legyen majd a ferjed. Honnan tudod ki lesz majd? Ezt senki se tudja. Most egyutt vagytok, mert igy jo, mert szeretitek egymast.
Beszelj anyudekkal, sokat es mindig, mondjal el nekik mindent, es akkor latja, hogy beavatod a "titkos" dolgaitokba is (amik nem is titkok, csak egyszeru hetkoznapi dolgok). Szoval beszelj neki mindenrol, hogy had nyugodjon meg.
Tanulj tovabbra is jol, hogy lassa anyud nem kell hogy csalodjon benned!
Előző félévben csak 2 dv 3asom meg egy kettesem volt, a többi ötös, most van pár négyesem, amit nem tudok javítani, de ha minden összejön, akár 5,9 is lehet a korrigált kredit indexem, ami 1 egésszel jobb, mint az előző félévi.
Anya szerint azért van négyesem, mert nem tudok eleget tanulni, mert a párommal foglalkozom.
Valamint nem érti hogy miért akarom ezt az egészet, hogy miért akarok vele aludni.
Kedves 01-02 23:53!
Megtennénk azonnal, amint lenne legalább egyikünknek biztos pénzkeresete, ő is tanul meg én is, nekem van ösztöndíjam, neki nincs, ő diákhitelből él. legszívesebben holnap meg is tartanánk az esküvőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!