Velem van a baj? Hogy tegyem egyszerűbbé ezt?
A szüleim nem akarják engedni, hogy a párommal legyek egy albérletben egyetemi idő alatt, merthogy 20 évesen ne tartsak élettársat.
Eredetileg kollégiumban kéne laknom, de egyrészt csótányokkal van tele, másrészt meg kicsit messzire tőle, és nehéz ingázni az albérlete és ő közte, így az ösztöndíjamból kifizetem az albérleti rezsi negyedét, meg a kolesz díjat is, mert inkább nála lennék. Most kiderült és áll a bál. És nem tudom, hogyan tovább.
én hétvégente családommal vagyok, nem költöztem el de az egyetem idejére igenis én akarom eldönteni, hogy hol vagyok, a szüleim, de felnőtt vagyok.
köszönöm a válaszokat
Kedves 22:00!
Ismerik a Párom, szinte kezdettől fogva. Talán csak nehezen emésztik, hogy felnőtté válok/tam
anya azt mondta, hogy milyen szar nekem, hogy a Párom csak akkor szeret, ha vele alszom, mire én mondtam, hogy nem csak akkor, és én akarok ott lenni, erre a válasz: akkor magadtól vagy ilyen hülye.
áááááááááááááááááá
Szia!
Én dettó ebben a helyzetben voltam egy hónapja! 20 éves elsőéves egyetemista lány vagyok, párommal 4 éve vagyunk együtt. Szeptemberben koleszban kezdtem, mert albérlet nem jött volna ki a kereteimből, barátom veszprémtől 15 km-re lakik, saját lakásban. Mikor először felhoztam pár hónappal később anyuéknak, hogy költöznék, nagyon ellenezték, pedig amúgy imádják-szeretik páromat. Végül kis idő múlva megint felhoztam, amikor szép nyugodtan át tudtuk anyuval beszélni a dolgokat, és utána már apunak együtt "adagoltuk be" a kiköltözés - összeköltözés dolgot. Akkor már sokkal jobban fogadták, és most karácsonykor meg is látogattak minket.
Szóval, azt tudom tanácsolni, hogy ne erőltesd, hidd el, ők is gondolkodnak rajta, még ha neked nem is mondják! Aztán ki tudja, hátha kis idő múltán egy alkalmasabb pillanatban már ők is másképp látják majd. De addig is legyél türelemmel, bár próbálkozni néha nem árt :) sok sikert! Ha van kedved, írj emailt nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!