Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hordja az eljegyzési...

Nem hordja az eljegyzési gyűrűt. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

2 hónapja jegyeztem el a barátnőmet (20 éves), és 3 hete azt vettem észre, hogy nem hordja a gyűrűt. A barátnőm nővére és az exe egy helyen dolgoznak, mikor megy a nővéréhez a boltba, mindig leveszi a gyűrűt, ha a szüleimhez megyünk, akkor felhúzza.

Ha heti egyszer elmegy szoliba, megértem, hogy leveszi. De már alig van rajta heti 2-3 órát. :S

2009. dec. 28. 09:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
81%

Hidd el kavar.

Ha a húgom sumákolna,akkor vele beszélném meg,még véletlenül se a pasijával.Lehet még falaznék is neki,pedig nem szép dolog.

2009. dec. 28. 12:24
 22/23 A kérdező kommentje:

2 éven belül nem szeretnénk összeházasodni.

Jól kijövök a nővérével, nem tudom elképzelni, hogy kavarni akarna. Gondolom, ő ismeri a huga volt pasiját, és meg akarja óvni tőle a testvérét. A 2 lány között 10 év van, és az ex is annyi idős mint az idősebb lány.

2009. dec. 28. 14:57
 23/23 anonim ***** válasza:
60%

Ne legyél ennyire naív már!

Ha meg akarja "óvni"nem neked susog.Nem nagyon ismered a nőket.

Egyébként meg tudod mit.Kérdezd meg a nővért,miért nem a hugával beszél erről,miért neked mondja.(bár én inkább leépíteném a helyedbe.Lesz még vele gond)

A barátnőd mit szól hozzá,hogy a nővére neked "árulkodik",meg kilesi?

2009. dec. 28. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!