Nem hordja az eljegyzési gyűrűt. Ez mit jelent?
2 hónapja jegyeztem el a barátnőmet (20 éves), és 3 hete azt vettem észre, hogy nem hordja a gyűrűt. A barátnőm nővére és az exe egy helyen dolgoznak, mikor megy a nővéréhez a boltba, mindig leveszi a gyűrűt, ha a szüleimhez megyünk, akkor felhúzza.
Ha heti egyszer elmegy szoliba, megértem, hogy leveszi. De már alig van rajta heti 2-3 órát. :S
Már kérdeztem. Azt mondta: "Nem akarom elveszíteni, félek, hogy leesik az ujjamról!".
Tudom, hogy a méret pont jó, nem tud leesni az ujjáról!
Nem lehet h elfelejti visszavenni?
Amikor a páromtól kaptam gyűrűt, sokszor volt,h elfelejtettem:S
A nővére EXE vagy a barátnődé?
Nem tudom eldönteni miért nem hordja, azt tudom, hogy én is alig hordom, de csak kényelmi okokból.
A bolti eladók nem hordhatnak gyűrűt pl. olyan részeken mint a csemegepult , húspult, süteményes rész. Ezért akár meg is büntetheti az ÁNTSZ, ha van ellenőrzés.
Nem lehet hogy a barátnőd élelmiszerboltban van?
Mert akkor érthető.
Ha ruhaboltban, vagy illatszerboltban v könyvesboltban dolgozik, akkor tényleg furcsa!
Több gyűrűje is van, szereti az ékszereket. Nem dolgozik, főiskolára jár.
A barátnőm volt barátja és a barátnőm nővére egy helyen dolgoznak. (És a nővére szólt, hogy mikor lemegy oda a tesója, nincs rajta a gyűrű, és így beszélgetnek az exével. Persze ez nem baj, csak zavar, hogy "letagad".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!