Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hordja az eljegyzési...

Nem hordja az eljegyzési gyűrűt. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

2 hónapja jegyeztem el a barátnőmet (20 éves), és 3 hete azt vettem észre, hogy nem hordja a gyűrűt. A barátnőm nővére és az exe egy helyen dolgoznak, mikor megy a nővéréhez a boltba, mindig leveszi a gyűrűt, ha a szüleimhez megyünk, akkor felhúzza.

Ha heti egyszer elmegy szoliba, megértem, hogy leveszi. De már alig van rajta heti 2-3 órát. :S

2009. dec. 28. 09:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja még annyit, hogy hord mellette más gyűrűket is??

Mert akkor gyanús lehet, ha csak az eljegyzési gyűrűt húzza le.

Van olyan csaj, aki nem szeret gyűrűket hordani, mint ahogy pasik között is van ilyen.

Egyszerűen csak nem szereti a gyűrűket, vagy vigyázni akar arra, hogy nehogy tönkremenjen, sérüljön, elveszítse.

2009. dec. 28. 10:53
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez így akkor kicsit furcsa tényleg. Sokat jelentett neki az exe? Ki szakított kivel akkor? Mesélt neked erről? Nem lehet hogy titkon még őrá vár? Sokáig voltak együtt?

Ehhez kell, hogy tudjuk a fenti kérdésemre a választ---ez fontos lehet!

2009. dec. 28. 10:56
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellett beki akkor az eljegyzés,ha nem horja a gyűrűdet?Valószínűleg nem akarja,hogy tudják,hogy már foglalt.Gondold meg a dolgot jól,mielőtt feleségül veszed.
2009. dec. 28. 10:57
 14/23 anonim ***** válasza:
67%
10:27-es vagyok. Most miért lettem leszavazva? Szerintem semmi rosszat nem írtam. Van aki a nyakában hordja a gyűrűt, ha valamilyen oknál fogva az ujján nem hordhatja. Na mindegy.
2009. dec. 28. 11:05
 15/23 anonim ***** válasza:
35%

"A barátnőm nővére..." - Szerintem nézzél magadba is a problémázás közben!

Akit eljegyzünk, az a menyasszonyunk. És ha te csak per lebarátnőzöd... hááát... akkor te sem viselkedsz úgy ebben a kapcsolatban, amivel kiváltanád, hogy boldogsággal hordja agyűrűt.

2009. dec. 28. 11:19
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki szakított kivel, meddig jártak, stb.

Csak annyit mondott, hogy a nővére munkatársával járt. És ennyi. Kérdeztem, nem válaszolt. faggatni nem fogom. Nem akar róla beszélni.

2009. dec. 28. 11:27
 17/23 A kérdező kommentje:
11:19es hozzászóláson kívűl egyiket sem pontoztam.
2009. dec. 28. 11:28
 18/23 anonim ***** válasza:
75%

Haj-aj.

Itt bizony nővérke rendesen kavar.Talán csípi a szemét,hogy a huginak jutnak a "jobb"pasik?Mi a túrónak foglalkozol vele,mit mond a nővére?

Vagy a nővére látja,hogy lehúzza DIREKT a gyűrűt mielött belép?Ha mondjuk szoli után néz be?

Szerintem kavarós a csajszi,lesz még gondotok belőle,ha nem építed le.ja egyébként én sem hordom a jeggyűrűm.Valahogy így alakult,"jelesebb"napokon viszont mindig rajtam van.

2009. dec. 28. 12:01
 19/23 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy a nővére kavarna, hisz ő már boldog családanya.

Gondolom szándékosan figyeli, hogy van-e rajta gyűrű, vagy nincs.

2009. dec. 28. 12:05
 20/23 anonim ***** válasza:

Ettől még elképzelhető, hogy a nővére direkt kavar. Különben miért mondaná el neked az infót? Ha én látnám a tesómat gyanúsan viselkedni, akkor ezt vele beszélném meg, és nem a barátjának adnám le a drótot. Szóval ez is egy lehetőség.

A másik, hogy tényleg van veled problémája, vagy elbizonytalanodott. De ezt neked kell érezned, hogy mennyire húzódik el tőled. Van-e változás az irántad való viselkedésében. Nem az udvariasságról beszélek, hanem hogy nem szereti annyira ha hozzá érsz, nem bújik... érted. Ezek biztos jelek. A gyűrű teljesen másodlagos.

Meg van már a házasságotok konkrét időpontja? ha nincs, esetleg hozd szóba. Ha halogatni akarja, akkor valószínűleg tényleg elbizonytalanodott.

31/N

2009. dec. 28. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!