Ha a feleség beadta a válókeresetet, majd visszavonta, akkor a férj részéről megcsalás, ha lefekszik valakivel?
Figyelt kérdés
Kicsit bonyolult. A feleségem válni akart egy iszonyatosan gyerekes tévedés miatt, mindeközben porig alázott azzal, hogy szétkürtölte a beteg elmeszüleményét. Nem is bántam, hogy válna, mert volt már pár hasonló súlyú tévedése, amiket én hülye elnéztem. Csakhogy rájött, hogy tévedett és visszavonta a válást és most könyörög. Viszont három hónapja külön élünk és én annyira felszabadultnak éreztem magam, mikor elment, hogy szinte azonnal találtam egy új kapcsolatot. Még az elején járunk és nem feküdtünk le, de lassan már jó lenne. Eddig nem zavart, mert válófélben voltam, most viszont megint teljes értékű házasságban élek a törvények szerint és nem vagyok benne biztos, hogy ez így helyes.2014. máj. 12. 16:18
31/42 A kérdező kommentje:
Igazatok van, hogy válni kell, de én olcsón akarom megúszni.
2014. máj. 12. 19:43
32/42 A kérdező kommentje:
Ha nem vonta volna vissza a válást, akkor minden rendben lenne. Mégis mit gondolt?
2014. máj. 12. 19:51
33/42 anonim válasza:
Ne haragudj, kérdező, de nem sok ész szorult a kobakodba.
34/42 anonim válasza:
Kérdező, nem tudom a feleségeddel mi a probléma, de te sem vagy piskóta:))) Szerintem ne váljatok el, megérdemlitek egymást :D
35/42 anonim válasza:
Nekem úgy rémlik, hogy ha a tárgyaláson nem jelenik meg vagy képviselteti magát a felperes akkor ő két éven belül nem indíthatja újra a válást, pont azért, hogy ne ezzel szórakozzanak a házastársak. Ha ez a beadás visszavonásra is igaz esetleg, akkor két évig várhatod a sült galambot.
36/42 anonim válasza:
:-) cuki vagy ezzel az olcsón akarom megúsznu dologgal!
Általában, aki olcsón akar megúszni valamit, az mindig ráfizet!
Te úgy úszhatod meg olcsón a témát, hogy beadod a keresetet, kifezeted, lemegy a válás éskész!
37/42 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek. De nekem tényleg jobb lett volna, ha nem mondja vissza a válást. Csak kárt tud okozni az embernek.
2014. máj. 12. 21:31
38/42 anonim válasza:
Remélem nincs utód @_@ Egyik minden apróságért válni akar a másik meg röhög ...
39/42 A kérdező kommentje:
Komoly dologért akart válni, de csak beképzelte azt a komoly dolgot.
Miért baj, hogy kinevettem?
2014. máj. 12. 22:01
40/42 anonim válasza:
Nem kellett volna házasodni ez igaz. Most viszont két nőt döngethetsz egyszerre, vagy olyan hülye hogy kihagyod? A válás csak idő és pénz pocsékolás ebben a helyzetben. Tüntesd el a pénzed, helyezd offshore számlára/cégekbe hogy ne forgathasson ki az asszony a vagyonodból. És persze kijárna neki egy pofon, de mégis mi okod lenne válni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!