Ha a feleség beadta a válókeresetet, majd visszavonta,
akkor a férj részéről megcsalás, ha lefekszik
valakivel?
Figyelt kérdés
Kicsit bonyolult. A feleségem válni akart egy iszonyatosan gyerekes tévedés miatt, mindeközben porig alázott azzal, hogy szétkürtölte a beteg elmeszüleményét. Nem is bántam, hogy válna, mert volt már pár hasonló súlyú tévedése, amiket én hülye elnéztem. Csakhogy rájött, hogy tévedett és visszavonta a válást és most könyörög. Viszont három hónapja külön élünk és én annyira felszabadultnak éreztem magam, mikor elment, hogy szinte azonnal találtam egy új kapcsolatot. Még az elején járunk és nem feküdtünk le, de lassan már jó lenne. Eddig nem zavart, mert válófélben voltam, most viszont megint teljes értékű házasságban élek a törvények szerint és nem vagyok benne biztos, hogy ez így helyes.
Jut is eszembe, azt tudtad, hogy a házasság vagyonközösség? Annak minden előnyével, és hátrányával.
Emellett gondolom nem szívesen "vennél a nevedre" 1-2 gyerkőcöt, gyerektartást meg pláne ne akarsz fizetni a nejed születendő gyerekei után.
Megsürgetném én azt a válást a helyedben.
2014. máj. 12. 17:50
22/42 A kérdező kommentje:
Ha ez rosszul alakul, akkor szó nélkül leléphetek.
2014. máj. 12. 17:53
23/42 A kérdező kommentje:
Én azt szeretném, ha ő válna el tőlem, ezen mit nem értetek?
2014. máj. 12. 17:56
24/42 Őszödi Ferenc válasza:
"Ha ez rosszul alakul, akkor szó nélkül leléphetek."
Hiteltartozással és 1-2 gyerekkel a neveden nem igazán lépsz te sehová.
2014. máj. 12. 17:57
25/42 A kérdező kommentje:
DNS-tesztről hallottál már?
De biztos el akar válni egy idő után, szóval ettől nem félek.
2014. máj. 12. 18:01
26/42 Őszödi Ferenc válasza:
Nekem végképp mindegy, mit csinálsz. Te életed.
Megyek politizálni, jóestét!
2014. máj. 12. 18:03
27/42 anonim válasza:
A 13nak igaza van, szánalmas vagy. Egyáltalán miért írtad ki a kérdést? Egy felnőtt férfi szerintem érzi mikor csalta meg az asszonyt vagy sem. Az meg hogy te nem akarod beadni a papírokat, mert nem akarsz időt áldozni rá, szintén elég gyerekes felfogás. Az aktuális barátnődnek is mond meg, hogy nem akarsz többet házasodni, mert ha talán gond lesz, akkor bármikor kiléphetsz a kapcsolatból. Hidd el örülni fog neki....
2014. máj. 12. 18:21
28/42 anonim válasza:
íme a példa, ha 2 éretlen ember házasodik
egyik egy piti veszekedés miatt válni akar, és mindent kikürtöl a világba
a másik bosszúból összejön egy nővel, akit a felesége orra alá dörgöl és röhög
tégy egy szívesség, nőjél már fel, add be a cseszett papírt és kész. szánalom vagy te is, meg ő is!
2014. máj. 12. 18:38
29/42 anonim válasza:
Én csak azt tudom, ha a barátom hülyítene azzal, hogy elválik, aztán közölné, hogy mégse, akkor hiába "lenne jó lassan" neki lefeküdni velem, úgy otthagynám, mint a szél. Húzza valaki más agyát!
2014. máj. 12. 18:43
30/42 anonim válasza:
Nem kötelezheted a feleséged arra, hogy ismét beadja a válópert, te viszont beadhatod.
De igazad van, ez a te életed, a neved sem tudom, nem izgat annyira, hogy meggyőzzelek arról, hogy hülyeséget csinálsz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!