Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a feleség beadta a válókere...

Ha a feleség beadta a válókeresetet, majd visszavonta, akkor a férj részéről megcsalás, ha lefekszik valakivel?

Figyelt kérdés
Kicsit bonyolult. A feleségem válni akart egy iszonyatosan gyerekes tévedés miatt, mindeközben porig alázott azzal, hogy szétkürtölte a beteg elmeszüleményét. Nem is bántam, hogy válna, mert volt már pár hasonló súlyú tévedése, amiket én hülye elnéztem. Csakhogy rájött, hogy tévedett és visszavonta a válást és most könyörög. Viszont három hónapja külön élünk és én annyira felszabadultnak éreztem magam, mikor elment, hogy szinte azonnal találtam egy új kapcsolatot. Még az elején járunk és nem feküdtünk le, de lassan már jó lenne. Eddig nem zavart, mert válófélben voltam, most viszont megint teljes értékű házasságban élek a törvények szerint és nem vagyok benne biztos, hogy ez így helyes.
2014. máj. 12. 16:18
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
93%

Jobban jársz, ha Te adod be. Mégpedig egyoldalúlag, indoklásként ne felejtsd el beírni hogy az asszony már beadta, csak visszavonta.

Ekkor Te leszel a felperes, Te diktálod a feltételeket.

2014. máj. 12. 17:06
 12/42 A kérdező kommentje:
Jó, de eddig úgy volt, hogy ő fizeti a közös ügyvédet, csak szabaduljon meg tőlem. Ha most én indítom a pert, akkor fizetnem kell. Végre van egy nő, akire megéri költeni, nehogy már én húzzam meg a nadrágszíjat!
2014. máj. 12. 17:12
 13/42 anonim ***** válasza:
83%

"Mikor bocsánatot kért, kinevettem, mégis mit akar még?"

Hát ez a mondat kicsit szánalmas, gyerekes.

2014. máj. 12. 17:26
 14/42 anonim ***** válasza:
0%

13-as, te nem kicsit vagy szánalmas! /"Mikor bocsánatot kért, kinevettem, mégis mit akar még?"

Hát ez a mondat kicsit szánalmas, gyerekes./

2014. máj. 12. 17:29
 15/42 A kérdező kommentje:
Ha gúnynak szántam volna, tényleg szánalmas lenne, de az egy őszinte kacaj volt. Tényleg viccesnek találtam, hogy ennyire buta.
2014. máj. 12. 17:30
 16/42 anonim ***** válasza:

Buta, meg szánalmas, stb., mégsem bírsz tőle elszakadni, csak kifogásokat gyártasz. :)

Ha sok év múlva egyszer valakivel komolyra fordul a kapcsolatod és szóba kerül a házasság, akkor azt mondod majd, hogy: Sorry, nem vehetlek el, mert az asszony visszavonta a válókeresetet én meg be nem adnám semmi kincsért! :D

2014. máj. 12. 17:34
 17/42 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs újra megházasodni. Tanultam a hibámból.
2014. máj. 12. 17:39
 18/42 anonim ***** válasza:

Én a helyedben már nem vacakolnék, külön éltek, csak jogilag vagytok házasok, itt nincs már se szeretet, se szerelem, se közös célok, ez már nem megcsalás.

Viszont én biztosan nem akarnék sehogysem a feleséghez tartozni a helyedben, biztos beadnám a válópert. Ha nincs ügyvéded, kirendelnek neked egyet az állam költségén.

2014. máj. 12. 17:44
 19/42 anonim ***** válasza:
84%

"Eszem ágában sincs újra megházasodni. Tanultam a hibámból."

Milyen hibából? Hogy ez a házasság rosszul sikeredett?

Akkor miért kell egyáltalán új kapcsolat? Az is rosszul sikeredhet :)

Neked most így nagyon kényelmes, de valahogy mégiscsak lógsz a levegőben, mert még mindig a feleségedhez tartozol. Ha holnap feldobod a talpad, minden az övé lesz, ami a tied volt.

2014. máj. 12. 17:47
 20/42 anonim ***** válasza:
Beadod a keresetet a bíróságra és elválsz! Ennyi! Nem nehéz megérteni! Vagy igen?
2014. máj. 12. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!