Ha a feleség beadta a válókeresetet, majd visszavonta, akkor a férj részéről megcsalás, ha lefekszik valakivel?
Jobban jársz, ha Te adod be. Mégpedig egyoldalúlag, indoklásként ne felejtsd el beírni hogy az asszony már beadta, csak visszavonta.
Ekkor Te leszel a felperes, Te diktálod a feltételeket.
"Mikor bocsánatot kért, kinevettem, mégis mit akar még?"
Hát ez a mondat kicsit szánalmas, gyerekes.
13-as, te nem kicsit vagy szánalmas! /"Mikor bocsánatot kért, kinevettem, mégis mit akar még?"
Hát ez a mondat kicsit szánalmas, gyerekes./
Buta, meg szánalmas, stb., mégsem bírsz tőle elszakadni, csak kifogásokat gyártasz. :)
Ha sok év múlva egyszer valakivel komolyra fordul a kapcsolatod és szóba kerül a házasság, akkor azt mondod majd, hogy: Sorry, nem vehetlek el, mert az asszony visszavonta a válókeresetet én meg be nem adnám semmi kincsért! :D
Én a helyedben már nem vacakolnék, külön éltek, csak jogilag vagytok házasok, itt nincs már se szeretet, se szerelem, se közös célok, ez már nem megcsalás.
Viszont én biztosan nem akarnék sehogysem a feleséghez tartozni a helyedben, biztos beadnám a válópert. Ha nincs ügyvéded, kirendelnek neked egyet az állam költségén.
"Eszem ágában sincs újra megházasodni. Tanultam a hibámból."
Milyen hibából? Hogy ez a házasság rosszul sikeredett?
Akkor miért kell egyáltalán új kapcsolat? Az is rosszul sikeredhet :)
Neked most így nagyon kényelmes, de valahogy mégiscsak lógsz a levegőben, mert még mindig a feleségedhez tartozol. Ha holnap feldobod a talpad, minden az övé lesz, ami a tied volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!