Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elváltak! Ti nektek, hogy...

Elváltak! Ti nektek, hogy család a család?

Figyelt kérdés
A párom és én is elváltak vagyunk, mindkettőnknek van az előző házasságból gyereke, 4 évesek. Ma azt mondta, hogy mi így vagyunk egy család, ha ott a lánya. Szerintem az ex volt a régi családja, élete, mi pedig az új. Már közös gyermekünk is van. Ti, hogyan gondoljátok??
2009. dec. 27. 21:08
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
15:16...érdekes az én fiam mindent megeszik, ha 2 hetente kapja is...ez nevelés kérdése, nem gondolod??!! Aztán nem neki kellene enni, a kislány nagyon vékony, mivel semmit nem hajlandó megenni...csoki, cukor, nyalóka...bármikor. Az oviba is úgy mennek érte, hogy azt visznek...erről ennyit.
2009. dec. 28. 17:01
 32/33 anonim ***** válasza:
A feleségem, a második imádna téged! Első házasságomból három gyermekem van. Bele voltam betegedve, hogy az én feleségem minden kisgyereket imád, csak az enyémeket nem. 23 éves volt amikor elvettem, a gyerekek 8,7, fiú, és 4, a lány. A harcokat nem írom, 10 év, egy komoly regény lenne. De én azt mondtam neki: Kiváltságos helyzetben vagy. Te olyan kapcsolatban lehetsz a gyermekeimmel, amilyenben sem én sem az édesanyja! lehetsz egy olyan lelki társ, aki felnőtt, de még is őszintén megbeszélhet olyat, amit a szüleivel sem. Ez a lehetőség neked is adott. Erre senki nem kötelezhet téged, de te vállalhatod! A középső fiam ma már 17 múlt, nálunk lakik 14 éves kora óta, bár a bíróság az édesanyjánál helyezte el. A feleségemet anyu-nak szólítja, az édesanyját anya-nak. Az időközben 14 éves lett lányom is nagyon jóban van a feleségemmel, nagyon szereti a 11 hónapos féltestvérét, simán együtt lehet őket hagyni órákra, és elmenni bárhova, ha kell, és nagyon várja a húgát, aki áprilisban fog születni. Nem tudhatod az élet mit produkál. Ha te most tudod szeretni a férjed lányát, úgy ahogy sokszor egy édesanya sem szereti a gyermekét, később visszakaphatod a lánytól. De ne ezért csináld, mert az nem szeretet lenne, hanem számítás. De az élet produkál érdekes dolgokat.
2009. dec. 28. 20:38
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..most pedig szeretné befejezni a történetet...kicsit eltértünk a témától, de most már mindegy. A kislányt hétfőn este visszavittük, a férjem vitte fel...mikor lejött a következőt mondta: tudom, hogy érdekel mi volt...már semmi baja sem volt, vígan vigyorgott, valami új telefonnal vagizott. A gyerek azt kérdezte, mikor meglátta: Miért nem a rózsaszínt vetted meg? Szóval a nagy betegségben hétfőn sikerült megvenni az új telefont...A férjem meg annyit mondott, hogy igazad volt...mindenben...szóval nekem ez nem tetszik, ahogy a kislány idekerül...nevezhettek hisztérikának vagy bárminek, de azt nem fogom hagyni, hogy így ugráltasson minket!
2010. jan. 1. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!