Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elváltak! Ti nektek, hogy...

Elváltak! Ti nektek, hogy család a család?

Figyelt kérdés
A párom és én is elváltak vagyunk, mindkettőnknek van az előző házasságból gyereke, 4 évesek. Ma azt mondta, hogy mi így vagyunk egy család, ha ott a lánya. Szerintem az ex volt a régi családja, élete, mi pedig az új. Már közös gyermekünk is van. Ti, hogyan gondoljátok??
2009. dec. 27. 21:08
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Nem a gyerek beteg...hanem ő....nekem meg mindent meg kell oldanom, hiszen egyedül vagyok szinte mindig
2009. dec. 27. 21:33
 12/33 anonim ***** válasza:
75%
Miért, azt szeretnéd, hogy hagyja a francba a lányát? Ennyi erővel akkor a te fiaddal abszolút nem kéne foglalkoznia, hisz csak egy fedél alatt élnek, de nem az övé... Túl szerencsés vagy ezzel a férfival..
2009. dec. 27. 21:33
 13/33 A kérdező kommentje:
Ne ne hagyja...fertőzze meg a 8 hónapos lányunkat, ha elkapta az anyukától. Lehet, hogy szerencsés vagyok vele, de sajnos a férjem abszolút nem törődik lányával. Ha itt van velem van, sosem megy vele el kettesben...ma sem játszott vele, pedig kérte...a gép előtt ül és játszik. Ezért hozza el?!
2009. dec. 27. 21:37
 14/33 A kérdező kommentje:
Tehát akkor most kinek is hozza?? Nekem??
2009. dec. 27. 21:39
 15/33 anonim ***** válasza:
87%
Jó, nem tökéletes apa, de apa legalább, amit sokakról sajnos nem mondhatunk el! Azért mert elhozza a kislányt, még nem kell megfertőződnie, nem csevegni ment a nőhöz. Én mindenesetre örülnék, hogy inkább ilyen, és vállalja a felelősséget.
2009. dec. 27. 21:42
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon megértelek,de ez egy veszélyes dolog amiből senki sem jön ki győztesen.

A kislány a férjed gyereke,ha szereted a férjedet akkor szeresd a gyerekét is, mert az hozzá tartozik.

A volt feleségre meg nem kell féltékenynek lenned,még akkor sem,ha szerinted tulzott a jelenléte, mert a mostani feleség te vagy.Majd ha talált magának egy udvarlót, akkor kevesebbet fog jelentkezni.Neki sem lehet könnyü a helyzete. ezt probáld meg belátni.Remélem sikerül.

2009. dec. 28. 00:25
 17/33 anonim ***** válasza:
75%
Azt irod, hogy a párod barátnője nem veszi családtagnak a te kisfiadat, de nem is az!A te esetedben nem a nő kislányáról van szó, hanem a férjedéről.
2009. dec. 28. 00:37
 18/33 anonim válasza:
69%

Azt hiszem sokminden nem világos itt sokakanak!!!

Ha egy házaspár elvállik, azért teszik, mert külön akarnak élni...tehát két külön család!!! Teljesen hivatalosan...

A gyerkőc természetesen mindig is gyerek marad, és a megbeszéltek alapján kell láthatóságot adni a másik félnek!!! Ez is hivatalos...

Tudni kell, hogy a két fél hogy egyezett meg a láthatásban..és itt a lényeg!!!

Véletlenűl mindenkinél többet tudok erről a családról, és sajnos igaz...az ex feleség úgy táncoltatja a volt férjét, ahogy neki tetszik!

A mostani esethez hozzáfűzném, hogy az otthon maradtak mind betegek, és ilyen helyre visz egy immunrendszer gyenge 4 éves kislányt!!!

Nem egyszeri eset, de ez még nem minden, tudtommal egy házasságban mindent meg kell beszélni..szerintem! Ez a jó kapcsolat alapja!! Kérdezés nélkül ,azonnal ugrik a férj, mintha nem lenne felesége... no komment.

Én is olyan kapcsolatban élek, ahol a páromnak van az előző házasságából egy fia. Kéthetente nálunk van, mindent meg kap, mert mi is családtagnak tekintjük, de a párom ragaszkodik a láthatósághoz, amikorra meg van beszélve, mert ez a gyereknek is egy rendszer...és ettől még szereti...de a volt feleség akarta nevelni,ezért a párom véleménye is az, hogy a láthatóságon kívüli dolgokat oldja meg maga!!! Természetesen ha a gyerekkel van valami, azért mi is megyünk, ugrunk, de megbeszélünk mindent!!!

2009. dec. 28. 08:39
 19/33 anonim ***** válasza:
74%
A kérdés az volt, hogy a családhoz tartozik e a kislány. A válasz igen, mivel egy gyerek mindig is az apjához, és az anyjához is fog tartozni. Az, hogy a párod hogyan viselkedik, ezenfelül mi tartozik nála a nevelésbe, foglalkozásba, már egy más tészta.
2009. dec. 28. 09:13
 20/33 anonim válasza:

Akkor elég rosszúl lett feltéve a kérdés, mert egyértelmű, hogy a gyerek mindkét családba bele tartozik!

Ehez nem fér kétség...de az is bele tartozik, hogy a másik fél úgy rángassa a másik családot ahogy neki tetszik?

2009. dec. 28. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!