Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elváltak! Ti nektek, hogy...

Elváltak! Ti nektek, hogy család a család?

Figyelt kérdés
A párom és én is elváltak vagyunk, mindkettőnknek van az előző házasságból gyereke, 4 évesek. Ma azt mondta, hogy mi így vagyunk egy család, ha ott a lánya. Szerintem az ex volt a régi családja, élete, mi pedig az új. Már közös gyermekünk is van. Ti, hogyan gondoljátok??
2009. dec. 27. 21:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
60%

A kislány a férjed gyereke,de a közös gyereketekhez semmi köze a volt feleségnek.Nem ő szülte.

Aki azt a baromságot írta,hogy a gyereknek jó a kéthetentei láthatóság(ami egyébként láthatás)annak kívánom,hogy élje majd át a saját gyermekeivel.Egy gyereknek nem kéthetente kell apa.Mekkora hülyék vannak!

Egyébként kedves kérdező,akkora hisztérika vagy,hogy lassan nem kell elviselni az ex gyerekét.Majd viszi az új barátnőjéhez az apja.Nem csodálkozom,hogy a számítógép elött ül inkább...

2009. dec. 28. 12:47
 22/33 A kérdező kommentje:
Kedves 12:47-es! Köszönöm a válaszodat, és azt is, hogy hisztérikának nevezel, holott nem is ismersz, és a részleteket sem tudod. Nem mondtam, hogy 2 hetente kell a gyereknek az apja, de nekünk is van életünk, és programjaink. Amibe az ex érdekes módon mindig bele kever. Szerintem te is kiakadnál, azon, hogy készülsz, mint az állat, mert jön a gyerek..és amit 2 hete megevett, azt nem eszi meg...semmi sem jó neki. Ha programot találok ki, 2 percig nem bír nyugton lenni. Mindig talál valami gondot...Szerinted, még mindig én vagyok hisztérika?!
2009. dec. 28. 13:47
 23/33 A kérdező kommentje:
Még valami...szerintem ha csak 2 hetente van itt lány,kutya kötelessége lenne legalább akkor vele foglalkozni..nem a gép előtt ülni. Megteheti sokszor máskor. Nem nekem kell idehozni...így most én játszok vele, és én csinálok mindent, mert az apja nem törődik vele:( Így mi értelme van elhozni?
2009. dec. 28. 13:50
 24/33 A kérdező kommentje:
Valaki írta tegnap, hogy az a bajom, nem én vagyok a középpontban...bárcsak ne lennék, de sajnos én vagyok. Most a férjemnek az a baja, hogy délután elvonultam a szobába picit pihizni...és nem voltam velük. Nem lehet egyedül hagyni a lányával, ilyenről sajnos nem is álmodhatok!! Lenne bármilyen programom ( mondjuk most, mivel nem tudtam, hogy ilyen hirtelen jön, és elvileg szabadok lettünk volna. A fiam az apukájánál) nem mehettem volna el...nekem itt a helyem!!
2009. dec. 28. 13:55
 25/33 A kérdező kommentje:
Kedves hisztérikának nevező! Az apuka meg ilyen dolgokon nevet...lehet neki vicces, nekem nem...egyébként az anya kapta a felügyeleti jogot, ő neveli, ő felelős 100%-ban!! Neki kell megoldani a dolgot, nem a mi családunkat szétzilálni!Még a végén kiderül, hogy azért mert ő már 3 pasit elfogyasztott és nincs párja...is én vagyok a hibás
2009. dec. 28. 13:59
 26/33 anonim válasza:

" A kislány a férjed gyereke,de a közös gyereketekhez semmi köze a volt feleségnek.Nem ő szülte.

Aki azt a baromságot írta,hogy a gyereknek jó a kéthetentei láthatóság(ami egyébként láthatás)annak kívánom,hogy élje majd át a saját gyermekeivel.Egy gyereknek nem kéthetente kell apa.Mekkora hülyék vannak!

Egyébként kedves kérdező,akkora hisztérika vagy,hogy lassan nem kell elviselni az ex gyerekét.Majd viszi az új barátnőjéhez az apja.Nem csodálkozom,hogy a számítógép elött ül inkább... "

...hogy te mekkora szarkeverő vagy!!!!! Ne a szavakat forgasd ki, hanem olvass a sorok között!

Senki nem mondta, hogy a gyereknek a két hetente való találkozás a jó, de kérdem én, akkor amikor a bíróságon volt a váló pár, miért nem szoltak ez ügyben? Miért nem engedte, hogy az apjánál lehessen a gyerek? Ne csak akkor passzolja le a gyerekét, mikor neki épp elfoglaltsága lenne, és ezt hopsza de azonnal...ezt a gyerek is nagyon megérzi, mikor le van passzolva...már megbocsáss...

Természetesen a gyereknek minden nap kellene az apai szeretet, de az anya akarta nevelni, amég a másik félnél van egy kicsit a gyerek, nem lehet nevelni, csak szeretni, ..ha tehetném a párom fiát magamhoz venném!!!!

Te is valószínűleg egy elvált fél lehetsz.... mesély már magatokról? Ti hogy is csináljátok? Vagy csak az észt osztottad?Ismeretlenűl ítélkezni....előbb gondolkodj!!!!!!

2009. dec. 28. 14:12
 27/33 anonim válasza:
De hozzá tenném, hogy szerencsétlent leírjátok, azt pedig senki nem veszi figyelembe, hogy két beteg gyerekkel kell otthon lennie, akikhez még jön egy nyughatatlan harmadik, mert az apja csak dvd filmekkel tudja lekötni....egy gyerektől nem lehet elvárni, hogy nyugton maradjon...foglalkozni kell vele! Itt nem az a gond, hogy hisztérikus lenne az új asszonyka, mert akármikor fogadja a kislányt, és nagyon is szereti, de nem mindegy, hogy a kedves férj hogy áll a dolgokhoz...mit tart szemelőtt?????
2009. dec. 28. 14:56
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

14.12:nekem a szüleim váltak el.Apám elfogyasztott pár barátnőt,aki mind azt akarta,hogy a gyerekei,csupán kéthetente legyenek jelen az életében,és nyugodtan kijelenthetem(nem csupán saját tapasztalat alapján),hogy bezony az ilyenek mind hisztérikák.Egy okos nő nem kívánja megfosztani a férjét/barátját a gyerekétől.Az hogy válásnál ki kapta meg a gyerek felügyeletét az nem azt jelenti,hogy utánna 100%-ban övé a felelősség,a felelősség a szülőké.Akik akkor is azok maradnak,ha elváltak.

Egyébként hát igen a gyerekek már csak ilyenek,az egyik héten eszem,a másik héten nem,az egyik héten kisangyal,a másikon kisördög.Aki ezt személyes sértésnek veszi,az hisztérika.

Egyébként a legtöbb apa megelégszik azzal,hogy a szerettei a szomszéd szobában vannak a közelébe,a kérdező párja is ilyen lehet.Viszont nem most lett ilyen,tehát elöbb kellett volna gondolkodni,nem most egy kisgyereket okolni a történésekért.

2009. dec. 28. 15:16
 29/33 anonim válasza:

Azt hiszem így már értelek, örülök neki, hogy normálisan is tudunk szót váltani!!!

Valószínű náluk sokminden más is van a kapcsolatukban ezért nem ilyen egyszerű, csak végső elkeseredésében írta mindezt, mert sajnos tényleg úgy alakulnak a dolgaik, hogy 90%-ban a volt feleség áthúzza a megtervezett programjaikat...ez is bosszantó tud lenni!!

Nézzük a másik oldalt...mi van ha az ex-nek van programja, és megbeszélik, hogy elviszik a kislányt, de sajnos valami közbe jön, és ezt megcsinálják minden második alkalommal?? A gyerek sínyli meg a legjobban!

Mint említettem azt a kislányt a mostani feleség sajátjaként szereti, csak ami bosszantja, az az, hogy mindent megtesz az ex asszonykának, de viszont semmi segítséget nem várhat...

Szval értelmetlen viták..és a gyerek issza meg a levét....

Ha az apa is el tudná valahogy szépen magyarázni, és megérteni a mostani feleségét, és kötnének valami kompromisszumot..talán megoldódhatna...de erre képtelen a férj! Teljesen azt érzi, hogy ez a mostani feleség kötelessége, hogy akármikor félre rakja a dolgokat, ha füttyent egyet az ex...

2009. dec. 28. 15:33
 30/33 A kérdező kommentje:
15:16...az én férjem NEM elégszik meg azzal, ha a szomszéd szobában vagyok...mindig, mindenhol vele..velük
2009. dec. 28. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!