Anyukák, veletek előfordult ilyesmi? Ez felelőtlen magatartásnak számít?
A férjem óvodás kislányának harmadik hete viszkető, ekcéma-szerű kiütés van mindkét könyökhajlatában. Mi a férjemmel már két és fél hete mondtuk a gyerek anyukájának, hogy elvisszük orvoshoz a kiscsajt, ha ő nem ér rá. Azt mondta, hogy majd ő elviszi, de eddig még nem vitte.
Tegnap átjött hétvégére a kislány, anyukája küldött vele valami krémet, hogy azzal kenjük a kezét. Ma néztem meg alaposabban, és a cucc szavatossága tavaly júniusban lejárt.
Én személy szerint nagyon dühös vagyok az anyukára, én ezt komoly felelőtlenségnek tartom a részéről.
Túlreagálom, és ilyesmi bárkivel előfordulhat, vagy pedig tényleg akkora probléma ez, mint amekkorának én látom?
Mondom, elzavartam a férjemet meg a gyereket a patikába, délután pedig visszük dokihoz. Ennyi, probléma megoldva.
Csak érdekelne, hogy anyuka részéről ez mennyire elítélendő magatartás, meg hogy mi reagáljuk-e túl a férjemmel.
Nem elítélendő. Senki sem hibátlan, mindenkivel előfordulhat, hogy elnéz egy dátumot.
Te meg szakadjon mar le rólam négyeske.
#19,
engem most pontosan miért is hülyézel le? Nem konkrétan a szavatosságról van szó, látom komoly szövegértési problémáid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!