Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák, veletek előfordult...

Anyukák, veletek előfordult ilyesmi? Ez felelőtlen magatartásnak számít?

Figyelt kérdés

A férjem óvodás kislányának harmadik hete viszkető, ekcéma-szerű kiütés van mindkét könyökhajlatában. Mi a férjemmel már két és fél hete mondtuk a gyerek anyukájának, hogy elvisszük orvoshoz a kiscsajt, ha ő nem ér rá. Azt mondta, hogy majd ő elviszi, de eddig még nem vitte.

Tegnap átjött hétvégére a kislány, anyukája küldött vele valami krémet, hogy azzal kenjük a kezét. Ma néztem meg alaposabban, és a cucc szavatossága tavaly júniusban lejárt.

Én személy szerint nagyon dühös vagyok az anyukára, én ezt komoly felelőtlenségnek tartom a részéről.

Túlreagálom, és ilyesmi bárkivel előfordulhat, vagy pedig tényleg akkora probléma ez, mint amekkorának én látom?

2014. máj. 10. 10:18
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
34%
Egyebkent nagyon kevesen nézik meg a lejárati időt gyogyszeren, krémen, kozmetikai szereken. Ezen nem háborodnék fel, az biztos. Vennék másik krémet.
2014. máj. 10. 10:47
 12/50 anonim ***** válasza:
12%
De KILENCESKE felfogtam ,csak nevetséges amit írtál,idézőjelben is.
2014. máj. 10. 10:49
 13/50 anonim ***** válasza:
53%
Csak nem sikerült, de mindegy.
2014. máj. 10. 10:52
 14/50 anonim ***** válasza:
57%
Én igazán azon lepődök meg ,hogy sokan tanácsolják hogy TE mit csinálj. Két nap alatt nem lehet megváltani a világot ,ráadásul hétvégén nem. Először is el kéne olvasni hogy milyen összetevők vannak a krémben,akár lejárt akár nem. Ha van otthon baba körömvirágod azzal bekenhetet,de a megoldani nem lehet 2 nap alatt. Az én kisfiam 2 éves és ezzel küzdünk amióta megszületett,tényleg nem vicc. Ezért írtam a védőnőt. El sem tudom képzelni hogy ilyen szülők is léteznek.
2014. máj. 10. 10:59
 15/50 anonim ***** válasza:
24%
Jellemzően egyébként azoknál a kisgyerekesek felnőtteknél fordul elő, akik nagyon ritkán szednek gyógyszert. Ez a gyerek orvosom mondta, mikor hanyatt homlok hívtam, hogy 1 héttel előbb lejárt fájdalomcsillapítót adtam a gyereknek. 1 ilyentől nem lesz semmi baja. Azóta persze nincs olyan hónap, hogy át ne ellenőrizzem az összes gyógyszert ami csak itthon van.
2014. máj. 10. 10:59
 16/50 anonim ***** válasza:
13%
13-as ...szánalom ...
2014. máj. 10. 11:00
 17/50 A kérdező kommentje:

Mondom, elzavartam a férjemet meg a gyereket a patikába, délután pedig visszük dokihoz. Ennyi, probléma megoldva.

Csak érdekelne, hogy anyuka részéről ez mennyire elítélendő magatartás, meg hogy mi reagáljuk-e túl a férjemmel.

2014. máj. 10. 11:01
 18/50 anonim ***** válasza:
21%

Nem elítélendő. Senki sem hibátlan, mindenkivel előfordulhat, hogy elnéz egy dátumot.

Te meg szakadjon mar le rólam négyeske.

2014. máj. 10. 11:06
 19/50 anonim ***** válasza:
29%
Látom a gyengébbek közé tartozol ,hogy elítélendő vagy sem nem a szavatosságra kéne hogy vonatkozzon,úgyhogy a kérdező sem egy IQ bajnok.
2014. máj. 10. 11:09
 20/50 A kérdező kommentje:

#19,

engem most pontosan miért is hülyézel le? Nem konkrétan a szavatosságról van szó, látom komoly szövegértési problémáid vannak.

2014. máj. 10. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!