Mit tegyek, ha romokban az életem már 21 évesen?
az idegen környezet mindenkinek jót tesz, akinek káosz van a lelkében.
ha befejezed ezt az egyetemi évet, próbálj meg kimenni egy évre, addig kérhetsz halasztást.
megerősödhetsz pszichésen, és egy kis pénzt is gyűjthetsz.
Előttem szóló 11:11 egyszerűen csodálatos, hogy ilyen mély hited van. Nekem legalábbis nagyon tetszett amit leírtál.
Kedves kérdező elszomorít a helyzeted és remélem valahogy segítek. Saját vélemény amit írok. Elsősorban szerintem magaddal kapcsolatban kellene rájönnöd, hogy hová tartasz és mit szeretnél. Ne ess kétségbe egy időre legyen az pár óra vagy nap menj olyan környezetbe ahol neked minden idegen és semmiről nem jut eszedbe semmi. És gondolkozz el magadon tisztázd le a káoszt amit érzel. Ha ez sikerült elsősorban a saját életedre koncentrálj költözz el, szerintem ez lenne a legjobb. Miután pedig rendbe hoztad magad valamennyire törődj a családoddal add vissza anyukádnak és a testvérednek a reményt. Lesz egy hely ahova bármikor jöhetnek és lesz egy személy aki hogyha nehéz mellettük van és segít. Állj talpra! Hozd rendbe az életed és utána segíts a családodnak rendbehozni az övékét.
Én azt mondtam amit gondoltam, hogy tenned kéne. Nem kioktatás meg semmi ilyesmi. De szerintem csak akkor tudsz bármit is tenni a családodért ha először magaddal kerülsz tisztába. Azt tarsd szem előtt amit szeretnél ne azt ami rosszá teszi az életed!
Képes vagy változtantni van erőd hozzá :)! Drukkolok neked, hogy sikerüljön. És minden jót kívánok neked és a családodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!