Más is utálja a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Én nagyon nem szeretem mert az egész valahol a kényszerpiálást, bulizást és jókedvet jelenti. Ráadásul rosszul érzem magam, hogy nincs hova mennem bulizni. Ti hogy vagytok vele?2009. dec. 24. 11:05
1/5 anonim válasza:
Hát én azért utálom mert mint minden évben anyumékkal kell otthon ülni és nézni a tv-t és már kicsit unalmas.:S
3/5 anonim válasza:
Sosem értettem... a karácsony kényszerboldogság,mostmár a szilveszter kényszer jokedv..mégis ki kényszerit rá? Ha ugy esik jol üljél otthon fapofával . Nincsenek neked barátaid akikkel eltöltheted a szilvesztert? Vagy velük és kényszerből vagy? Komolyan nem értem.
4/5 anonim válasza:
Én szeretem valamilyen szinten...csak azt hiányolom,hogy senki nem hívott bulizni.Pedig vannak barátaim bőven.Valószínűleg azért,mert ősszel kétszer is hívtak házibuiba,de apám nem enegedett el:( Most meg meg se hívtak.
15/L
5/5 anonim válasza:
Nekem olyan, mint a többi nap. Soha nem éreztem ilyenkor ünnepre kedvet, bár a karácsonyra se érzek semmit, ettől függetlenül sütök-főzök, díszítek.
Utoljára gyerekként éreztem ilyen ünnepi hangulatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!