Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni, hogy a volt...

Mit tudok tenni, hogy a volt férjem többet engedje hozzám a fiamat?

Figyelt kérdés
Van három közös fiunk, 10, 8 és 7 évesek. Mikor elváltunk a két kisebb nála, a nagy nálam maradt. Gyerektartás nem volt. Márciusban gondolt egyet a voltférjem és elvitte a nagyot is. Pedig nem akart menni. Kicsit kezelhetetlen gyerek, az apja engem hibáztat. Kéthetente engedi ide a fiamat. A kisebbek is így járnak elvileg, de nem mindig, mert ellenem vannak hangolva. Bár mostanában legalább jönnek ők is a naggyal, aminek örülök! Emellett havi 20 ezret kér. Én a szüleimmel élek, kevés a keresetem. Tudom, hogy ö nyerne a bíróságon, neki ítélnék sa nagyot is. És több pénzt fognának le, ami számomra nélkülözhetetlen. Ezzel zsarol. Igaza van, vagy csak ijesztget? Maradjon nála a gyerek, de minden hétvégén jöjjön. Ezt elérhetem, úgy hogy ne emeltessen gyerektartást?

2014. ápr. 23. 10:44
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Eddig azért nem fizettem, mert meg voltak osztva a gyerekek. Azért nem jönnek többet a kisebbek, mert gondolom ellenem vannak nevelve. Ezt több szituációban éreztem. A középső gyerek főleg eléggé ellenem van. Persze ettől szeretem, de nehéz vele nagyon. Ezért nem erőltetem, majd ha nagy lesz
2014. ápr. 23. 11:42
 32/36 anonim ***** válasza:
Köszönöm a lennullázást, Sajnálom, hogy nektek ennél nagyobb élvezet nem jut az életben. :(
2014. ápr. 23. 11:44
 33/36 anonim ***** válasza:
Szerintem te nagyon gyenge vagy amit a férjed ki is használ.Jól írja itt valaki ha papirod van nem vihette volna el tőled a gyereket.Sakkban tart téged mert félsz tőle.Az is elképzelhető emberünk valóban tiltja a gyerekeket anyutól.Hiszen egy gyámoltalan nővel áll szembe aki magáért sem tud kiállni.Erre leharapjátok a fejét is.Attól,hogy neveli a 3gyereket apuka,még lehet egy mocskos állat.Egyébként honnan tudod ő nyerne?mert ő mondta?Hát kapd össze magad jó asszony azt mutasd meg ennek a tetű alaknak nem oda buda!
2014. ápr. 23. 11:58
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Csak csendben kérdezem, hol állítja kérdező, hogy apuka nem engedi a gyerekeket? A gyerekek nem akarnak anyukához menni, nagy különbség!
2014. ápr. 23. 12:10
 35/36 anonim ***** válasza:
Azért elég undorító, hogy te csak a legnagyobbra vagy kíváncsi...
2014. ápr. 23. 13:58
 36/36 A kérdező kommentje:
Nem csak a nagyobbra vagyok kíváncsi. De a két kisebb eddig is kéthetente jött. Akkor is voltak feszkók. Gyakrabban nincs rá igényük. A nagynak lenne. Kényszeríteni nem fogok senkit
2014. ápr. 23. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!