Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni, hogy a volt...

Mit tudok tenni, hogy a volt férjem többet engedje hozzám a fiamat?

Figyelt kérdés
Van három közös fiunk, 10, 8 és 7 évesek. Mikor elváltunk a két kisebb nála, a nagy nálam maradt. Gyerektartás nem volt. Márciusban gondolt egyet a voltférjem és elvitte a nagyot is. Pedig nem akart menni. Kicsit kezelhetetlen gyerek, az apja engem hibáztat. Kéthetente engedi ide a fiamat. A kisebbek is így járnak elvileg, de nem mindig, mert ellenem vannak hangolva. Bár mostanában legalább jönnek ők is a naggyal, aminek örülök! Emellett havi 20 ezret kér. Én a szüleimmel élek, kevés a keresetem. Tudom, hogy ö nyerne a bíróságon, neki ítélnék sa nagyot is. És több pénzt fognának le, ami számomra nélkülözhetetlen. Ezzel zsarol. Igaza van, vagy csak ijesztget? Maradjon nála a gyerek, de minden hétvégén jöjjön. Ezt elérhetem, úgy hogy ne emeltessen gyerektartást?

2014. ápr. 23. 10:44
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
69%
Havi 20e harom gyerekre, az röhej. Ha a szüleiddel élsz, akkor magadtól is illene többet fizetni.
2014. ápr. 23. 10:49
 2/36 anonim ***** válasza:
69%
3 gyerekre 20 ezer ? és még te akarsz követelőzni? pfff amint látom nem csak a "gonosz"apukàk akik miatt ide jutott a világ.
2014. ápr. 23. 10:50
 3/36 A kérdező kommentje:
Attól hogy a szüleimmel élek, még fizetek a rezsibe, ételbe! Emellett közlekednem is kell.
2014. ápr. 23. 10:51
 4/36 A kérdező kommentje:
Nem követelőzök, látni akarom a fiam. Ha nem akarnám akkor nem lenne semmi baj! Elfogadnám a helyzetet. De többet akarok vele lenni. Ettől vagyok rossz anya?
2014. ápr. 23. 10:53
 5/36 anonim ***** válasza:
96%
Azt ugye tudod, hogy ha az exed bíróságra megy, a fizetésed 50 százalékát fogjak neki megítélni?
2014. ápr. 23. 10:57
 6/36 Andizsuzsi ***** válasza:
91%
Annak idején, amikor elváltatok, le lett papírozva, hogy kinél vannak a gyerekek elhelyezve? Mert ha igen, akkor nem tehet olyat, hogy fogja a gyereket, és elviszi. Miből gondolod, hogy a bíróság neki ítélné a gyereket? Eddig is tisztességesen elláttad. Félsz a volt férjedtől? Nincs más megoldás, mint bírósághoz fordulni, kérni, hogy a nagyobb gyerek visszahelyezéséről döntsenek, és határozzanak meg kötelező láthatást a kicsik esetében is.
2014. ápr. 23. 10:57
 7/36 anonim ***** válasza:
91%
És mit mondott anno a bírósági határozat? Amíg nincs új döntés, addig a régi van érvényben és kész.
2014. ápr. 23. 10:58
 8/36 anonim ***** válasza:
91%

Ha kevés a keresete, mondjuk 70 ezret kap kézhez, abból odaad 20-at, marad 50, saját példámból kiindulva a bérlet 20 ezer, mondjuk minimum ennyit haza is ad, (de többet is illene, hiszen az 1/3 rezsi és kaja nem jön ki 20 ezerből), akkor max 10 ezre marad, amiért gürizik, hogy adjon többet, ha nincs miből? Nem egy alkoholista senkiházi, aki nem hajlandó dolgozni, hanem egy dolgozó nő, aki törődni akar a gyerekeivel és látni akarja őket, az ilyet miért kell leosztani, ráadásul úgy, hogy nem a kérdésre válaszoltok???

Egyébként sok minden változott, be kellene menned az ingyenes napon fogadóórára, tényleg ingyen adnak jogi tanácsot olyanok, akik nap mint nap ezzel foglalkoznak, és ismerik a legfrissebb jogszabályokat.

2014. ápr. 23. 11:00
 9/36 anonim ***** válasza:

Márciusba ugye ez a te kérdésed volt?

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__54..

2014. ápr. 23. 11:03
 10/36 anonim ***** válasza:
Látom csak az a lényeg, hogy neked ne kerüljön semmibe a gyermekeid nevelése.
2014. ápr. 23. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!