Mit tudok tenni, hogy a volt férjem többet engedje hozzám
a fiamat?
Figyelt kérdés
Van három közös fiunk, 10, 8 és 7 évesek. Mikor elváltunk a két kisebb nála, a nagy nálam maradt. Gyerektartás nem volt. Márciusban gondolt egyet a voltférjem és elvitte a nagyot is. Pedig nem akart menni. Kicsit kezelhetetlen gyerek, az apja engem hibáztat. Kéthetente engedi ide a fiamat. A kisebbek is így járnak elvileg, de nem mindig, mert ellenem vannak hangolva. Bár mostanában legalább jönnek ők is a naggyal, aminek örülök! Emellett havi 20 ezret kér. Én a szüleimmel élek, kevés a keresetem. Tudom, hogy ö nyerne a bíróságon, neki ítélnék sa nagyot is. És több pénzt fognának le, ami számomra nélkülözhetetlen. Ezzel zsarol. Igaza van, vagy csak ijesztget? Maradjon nála a gyerek, de minden hétvégén jöjjön. Ezt elérhetem, úgy hogy ne emeltessen gyerektartást?
Erre lettem volna kíváncsi, hogy mennyi az esélyem. Tényleg semmi vagy van.ha bemegyek elmondom, ott felvilágosítanak következmény nélkül, ha azt mondják akkor többet kellene fizetnem? Tényleg nem tudnék. Hitelt figyelembe vesznek amúgy ilyenkor?
2014. ápr. 23. 11:23
22/36 anonim válasza:
A 20.000 semmi, fejenként is többet ítélnének.
Minden hétvégét sem ítélnének, megegyezés hiányában mindig minden második szokott lenni.
2014. ápr. 23. 11:26
23/36 A kérdező kommentje:
Fordított esetbe megelégednék ezzel a hússzal. Neki több a bevétele, nem mondom, hogy gazdag, de többet keres. És én soha nem tiltottam tőle a fiamat. Mindig vihette. Mondtam neki, hogy jön apád, mész vele. Míg ő ha a kisebbek nem akartak jönni, megrántotta a válát, jogy mit csináljon pereljem ha akarom
2014. ápr. 23. 11:27
24/36 anonim válasza:
Hitelt nem vesznek figyelembe,a gyt az első.
2014. ápr. 23. 11:29
25/36 anonim válasza:
Te mivel magyarázod hogy a gyerekeid nem akarnak látni téged?
2014. ápr. 23. 11:30
26/36 anonim válasza:
Nincs arról határozat mikor van a láthatás? Amikor elviheted őket odamész és elhozod őket, ha nem engedi rögtön jelented a gyámügynél, bíróságon stb.
2014. ápr. 23. 11:30
27/36 anonim válasza:
Orulj, hogy hetvegi anyuka is lehetsz. Gyerekeidet nem nagyon nevelted eddig. Gyerekeidet csak akkor akarod latni hetente, ha ez nem kerul neked tobb penzbe. Penzt sajnalod toluk, eddig nem fizettel gyerektartast a ket kisebbre. Mindent csak kovetkezmeny nelkul akarsz elvallalni. Hagyd, apa megneveli a fiukat helyett is.
2014. ápr. 23. 11:32
28/36 anonim válasza:
Mennyi gusztustalan ember van itt. Érdekes, hogy mikor egy férfi nem fizet gyerektartást és az anya akarja tiltani tőle a gyerekeket, mindenki ráugrik, hogy a láthatás független a gyerektartástól. Az akkor is fennáll, ha az apa nem fizet. Most, hogy egy nő nem tud fizetni, egyből máglyára küldenétek, ítélkeztek, eltiltanátok a gyerekeitől. Szánalmas!
Gondolom a ti családotok tökéletes és a gyerekeitek illemtankönyvvel a kezében jött világra, sose semmi gond nem volt velük. Vagy ami valószínűbb, ti is csődöt mondtatok szülőként és ezért jöttök ide nagy élvezettel belerúgni másba, csakhogy könnyítsetek magatokon.
2014. ápr. 23. 11:33
29/36 anonim válasza:
27-es,
Mit jelenthet? Eddig nem fizetett semmit, ket fiut nevelt az apa. Most ker 20 ezret mert a nagyobbik problemas gyerek is vele el. Anya csak akkor akarja a gyerekeket minden hetvegen, ha ez nem kerul neki tobb penzbe.
2014. ápr. 23. 11:34
30/36 anonim válasza:
Eh, ez a lepapírozás még autók adás-vételénél is csúnya, de itt különösen jól mutat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!