Hogyan dolgozzam fel, hogy a párom AIDS-es?
Lassan egy éve vagyunk együtt, azt mondta, hogy mivel 44 éves így nem akar már gyereket ezért majd ő védekezik. Ezt el is fogadtam. Pénteken magas lázzal kórházba került ahol kiderült, hogy súlyos beteg és csak pár hete van hátra. Mint később elmondta, ő tudott róla ezért is akart mindig védekezni. Elmondta azt is, hogy valószínűleg egy tetoválótű álltal kapta el a betegséget amiről ő több mint tíz éve tud. Soha nem gondoltam arra, hogy ilyen betegsége van, igaz mióta csak ismerem nagyon sovány, de meg sem fordult a fejemben, hogy ezért.
Tudnátok tanácsot adni? Nagyon el vagyok keseredve.
Ezzel poénkodni elég szörnyű, bár kívánom hogy kamu legyen.
Nekem már ott sántít a történet, hogy több mint 10 éve tudja, hogy HIV fertőzött, de nem tett semmit. Ez a betegség 8-10 évig lappang észrevétlenül, viszont ha még az elején elkapják, akkor nagyon jól kezelhető koktélokkal, amit egyénileg szabnak ki a betegre. Ezzel akár évtizedekre is szinten tarthatja a betegséget. Így viszont semmi esélye, az AIDS-es beteget egy egyszerű influenza is elviszi.
Vizsgáltasd ki magad mielőbb, és ha baj van, cselekedj. Persze csak ha tovább akarsz még élni 8-10 évnél.
22.
Nekem is volt egy ismerősöm aki a börtönben fertőződött meg. Mivel nem tudott orvoshoz menni így pár év múlva meghalt.
Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy nem biztos, hogy a kérdező párja nem járt ugyan így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!