Hogyan dolgozzam fel, hogy a párom AIDS-es?
Lassan egy éve vagyunk együtt, azt mondta, hogy mivel 44 éves így nem akar már gyereket ezért majd ő védekezik. Ezt el is fogadtam. Pénteken magas lázzal kórházba került ahol kiderült, hogy súlyos beteg és csak pár hete van hátra. Mint később elmondta, ő tudott róla ezért is akart mindig védekezni. Elmondta azt is, hogy valószínűleg egy tetoválótű álltal kapta el a betegséget amiről ő több mint tíz éve tud. Soha nem gondoltam arra, hogy ilyen betegsége van, igaz mióta csak ismerem nagyon sovány, de meg sem fordult a fejemben, hogy ezért.
Tudnátok tanácsot adni? Nagyon el vagyok keseredve.
Első körben kirúgnám amiért nem mondta el nekem az igazat és ezzel veszélybe sodort engem is és a kapcsolatból származható gyereket is, mivel 100%-os védekezési módszer nincs.
Ezen kívül azért is, mert nem hagyott nekem választási lehetőséget, ergo nem tudtam én magam eldönteni, hogy együtt akarok-e lenni egy AIDS-es beteggel.
Kirúgni, de azonnal, mert hazudott, eltitkolta a betegségét, veszélyeztetve a te életedet. Ez nem egy egyszerű szemölcs, amiről az ember nem beszél, mert ronda és takargatja, mert szégyelli.
Utána keress meg egy pszichiátert, mert jó kis trauma, amit kaptál. Jó volna szakival kezeltetni, minél hamarabb.
A kérdés szerencsére nem igaz, a kérdező tipikus "attention seeker"
Ennek egyik bizonyítéka, hogy a kérdést a megfelelő kategóriában tette, fel, hanem ott, ahol a legtöbben láthatják, ahol megkapja a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!