Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki fiatalon...

Van itt olyan, aki fiatalon elköltözött otthonrol? 18évesen.

Figyelt kérdés

Nem arrol lenne szo, hogy gondoltam egyet és megyek, hanem a szülők szinte taszitanak.Mindig kiabál velem anyum, megbánt,sorolhatnám.Hozzá teszem, elérte azt is, hogy a párom ne jöjjön ide.Pedig rengeteget segitett itthon, vitte anyumat ha kellett bárhová, anyum pedig szépen kibeszélte ugy őt, mint engem.Menekülök itthonrol.Mindenhol azt látom, hogy a gyerek és a szülő milyen joba vannak, karácsonykor együtt, nálunk meg...annyit sem mondanak nekem, hogy Boldog karácsonyt.Anyum azt hajtogatja, hogy igy fiaim, ugy fiaim, ez nagyon bánt.Beszélni sincs kedvem velük, nem is sokat beszélek.Apum szintén megbántott, beszéltünk valamiről, erre anyum előtt nem véd meg..ha szeretne,akkor legalább ő kiállna mellettem.Tettem fel több kérdést már, de most betelt a pohár.

Van itt olyan, aki ezek okok miatt ment el otthonrol? És ha igen, akkor hogyan tette,mit mondott?

köszönöm a válaszokat. 17/L

2009. dec. 22. 12:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És hozzá teszem, ide vissza nem jöhetnénk.Anyám kijelentette, hogy ha én innen elmegyek, többet a lábam be ne tegyem a házba :(
2009. dec. 22. 14:30
 12/17 anonim válasza:
71%

Szia én 18 éves vagyok fél éve eljöttem a pasimhoz lakni és már megis bántam szerintem próbáld rendbe tennia nyuddal a kapcsidat!!

Mióta vagy a barátoddal?Nekem a kapcsim megy rá a korai összeköltözésre:( Gondolkozz

2009. dec. 22. 15:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Az utolsóval nem értek egyet.

Az, hogy a pasival tönkremegy a kapcsolat kit érdekel? 17 éve tönkreteszik az életét!!! Egy ilyen anyával nincs mit beszélgetni. Ennél minden jobb. Mindig van egy barát, ahol lehet lakni. Mindig van egy szoba amit ki lehet venni olcsón, és mindig lehet munkát találni.

Nem szabad gyávának lenni, és tűrni a megaláztatásokat!

De ne félj, ha jó élete lesz, és megcsinálja a szerencséjét, akkor majd jön az anyja ezerrel! "mégis csak én vagyok az anyád!" meg "én neveltelek fel!" dumával.... Gusztustalan

2009. dec. 22. 15:47
 14/17 A kérdező kommentje:
egyertétek az utolso hozzászoloval.Rengeteg veszekedés folyik itthon, nem birom kezelni, csak nyelek és nyelek.Ma nem is szoltam hozzájuk, csak ha kérdeztek, akkor 1 szoval elintéztem.Itt nincs mit anyumma lmegbeszélni.Apummal holnap elbeszélgetek, hogy miért nem állt ki mellettem.Anyámat zavarja, ha a parámhoz bujok, ha filmezünk."Szégyenlem magam miattad"-mondta nekem.+ olyan is volt, mikor veszekedtünk, hogy anyumkijelentése ez: menjek ahova akarok, nem érdekli mi van velem, legyek magamnak ahol akarok és apád is azt mondta, hogy nem érdekli mi lesz veled :( sose felejtem el.és csak aproság miatt.Bántja, hogy boldog vagyok?
2009. dec. 22. 16:03
 15/17 A kérdező kommentje:
a barátommal több mint 1.5 éve vagyunk együtt.
2009. dec. 22. 16:04
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem is költözz el. Én már 3x megtettem és büszkeségböl csak anyám hosszas könyörgése után jöttem vissza. De végül nem összeveszés miatt költöztem el hanem megismerkedtem életem szerelmével akivel megismerkedésünk után második napon összeköltöztünk és azóta is együtt vagyunk és nagyon nem bántam meg:) szerintem ha szeretitek egymást akkor költözz hozzá. Sokkal jobban jársz, legalább nyugodt életed lesz. Majd írd meg, hogy mi lett!:)
2009. dec. 25. 12:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Én baby-sitternek mentem,olyan helyre ahol ott laktam.17 voltam.Tök jó család volt.Sokszor tátva maradt a szám,jé így is lehet élni?Kedvesek voltak,családban éltem.Nem volt ordítozás.Még a párizsi Disney-Land-be is vittek.
2009. dec. 25. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!