Mi szerdán fogjuk,de máskor 24-én szoktuk.De most akkora a menü,sokat kell főzni,sütni,hogy inkább egy nappal előtte megcsináljuk:)
Nagyon Békés és Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek:)))
2009. dec. 21. 18:16
22/33 anonim válasza:
18:14 - A karácsony nem a fától, hanem a békétől lesz az igazi, ahol ez nincs, ott a legszebb fa se ér többet egy kupac gyújtósnál.
2009. dec. 21. 18:17
23/33 anonim válasza:
Nálunk az a szokás, hogy karácsony előtt egy-két héttel már díszekben pompázik a ház,hogy az alap karácsonyi hangulat meglegyen, de a karácsonyfa díszitést mindíg 24-e estére hagyjuk. :)
2009. dec. 21. 18:21
24/33 anonim válasza:
23án éjjel, amikor már alszik a csemetém. Reggelre ott lesz a fa :)
2009. dec. 21. 18:35
25/33 anonim válasza:
Mi 24-én délután díszítünk. Amíg kicsi voltam, addig ugyanígy volt, csak persze titokban. :)
2009. dec. 21. 18:52
26/33 anonim válasza:
Mindig 24-én.
Annak megvan a hangulata.
Előtte csak sürgés-forgás takarítás,főzés stb :-)
2009. dec. 21. 19:03
27/33 anonim válasza:
Szia!
Majd csak 24.-én délután,amíg az 5 és 1 éves kisfiaink alszanak:)
A fát is az Angyalka hozza nálunk:)!
2009. dec. 21. 19:04
28/33 anonim válasza:
Szia! Mi mindig 24-én délután díszítünk :) Mamáméknál olyan dél körül :) Utána hazajövünk és meglepetés a fa :):) Tudom, hogy tőlem már gyerekes szokás, hogy még mindig meglepetésnek tartom a karácsonyfát, de annyira jó :) El sem tudom mondani :) Amíg gyerekek voltunk testvéremmel, addig persze azt hittük a Jézuska hozza, ameddig mi moziban és mamánál voltunk :)A mai napig úgy ébredünk hugommal 24-e reggelén, hogy Szentreggel van :):):)
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek :):)
2009. dec. 21. 19:13
29/33 anonim válasza:
majd csak 24-én fogjuk :)
Boldog karácsonyt mindenkinek!
2009. dec. 21. 19:16
30/33 anonim válasza:
Mi is 24 é díszítjük fel a fát.Ez a legjobb a karácsonyban nekem,mert sajnos mindíg vita van.Még ilyenkor is beleköt mindenben anyám,remélem most annyira nem fog(el van törve a lába,és nem lesz annyit a konyhában).Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!