Házasságpártiak! A házasságkötés után mennyi időre várjátok/tervezitek a válást?
Olyanok válaszát várom, akik már ismerik a leendő házastársukat és belátható időn belül össze akartak házasodni. Az esküvő után mennyi időre várjátok a válást?
Még fiatalon váltok vagy úgy tervezitek, hogy majd sokára és akkor öregen maradok egyedül?
Azt írod: akkor öregen MARADOK egyedül...
Freud sokat kihozna egy ilyen elírásból. Mi van aranyoskám, savanyú a szőlő? :P
18-án ünnepeltük a rózsalakodalmunk, jobban mondva tegnap, még kicsit kótyagos vagyok így reggel, talán azért nem emlékszem ilyenekre, hogy válni akarnék...
Miért jó megházasodni, ha utána egyből a váláson jár az eszed?
Vagy csak érdekházasság?!
maradok*
maradtok
És igen én is félek, hogy öregen maradok egyedül. Sőt tudom. De ez már hosszabb. Jung-i ;)
Sohanapján tervezem. :)
Öreg napjainkra azt tervezem, hogy (remélem) egészségben az unokáink körében ünnepeljük az aranylakodalmunkat.
Én már férjnél vagyok és úgy gondolom soha nem fogunk elválni. Ha egy pici kétely is felmerült volna bennünk, nem házasodtunk volna össze.
Ha már így megkérdezted ("és akkor öregen maradok egyedül?"), igen, lehet, hogy öregen maradsz egyedül, de az sem kizárt, hogy már fiatalon egyedül maradsz, Kedves Kérdező, sajnos erre nem tudom a pontos választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!